Liev Schreiber i Taylor Neisen odlično se slažu unatoč velikoj razlici u godinama. Njemu je 51 godina, a Taylor tek 26.

Galerija


Američki glumac Liev Schreiber i njegova djevojka Taylor Neisen česta su meta brojnih paparazza, koji prate svaki njihov korak obzirom na to da su svi prognozirali male šanse da održe ljubavnu vezu.

Vezani članci Naomi Watts i Liev Schreiber (Foto: Profimedia) U pozadini ove fotografije nešto je što bi većina ljudi nazvala - čudnim. Ali njih baš briga za to Slika nije dostupna JOŠ JEDAN RAZLAZ Nevjerojatan kraj ljubavi

Naime, Taylor je radila kao dadilja Lievove djece koju je dobio u braku s bivšom suprugom, također glumicom Naomi Watts. Ono što je mnoge zabrinjavalo je velika razlika u njihovim godinama, jer Lievu je 51, a Taylor tek 26 godina.

Unatoč tome što su zajedno skoro dvije godine, nikada nisu svoju vezu javno obznanili ali često odlaze u zajedničke romantične šetnje i na odmore.

Tako su nedavno snimljeni u šetnji New Yorkom, a prošlog ljeta na surfanju u Hamptonsu i na odmoru u Costa Rici.

Liev i Naomi razveli su se 2016. godine nakon 11 godina braka, no ostali su u prijateljskim odnosima. Oboje su priznali kako to nije uvijek jednostavno ali trude se zbog djece koja su im prioritet u životu.

"Uvijek bude teško, znate? Izgradite s nekim život i stvari se tada promjene. Na naš odnos gledamo kao na to da ćemo uvijek biti partneri s djecom", izjavio je Liev u intervjuu za Sunday TODAY.

Dodao je i kako je važno da se međusobno podržavaju.

"Šalio sam jednom za vrijeme doručka o Naomi i oči djece su posebno zasjala kada sam je spomenuo. Vidi se na njima koliko im je važno da im roditelji brinu jedno o drugom", zaključio je glumac.

Oglasio se bivši dečko trenutačno najpoznatije ljubavnice na svijetu: ''Varala me i bila škrta, htjela je da joj sve plaćam''

Kad stvari odu predaleko: Srbija je puna seks-skandala, evo čije su sve fotografije i snimke izašle na vidjelo

Ni one nisu odoljele: Domaće zvijezde prihvatile izazov i pokazale kako su izgledale prije 10 godina