Lidija Vukićević je u intervjuu ispričala detalje nove veze o kojoj se neko vrijeme nagađalo, a ispričala je i još poneke zanimljivosti iz svog života.

Galerija Lidija Vukićević Lidija Vukićević Lidija Vukićević +21 Lidija Vukićević

Glumica Lidija Vukićević (59), koja je najpoznatija po ulozi Violete u popularnoj seriji iz 80-ih "Bolji život", pokazala je na Instagramu kako je za božićne blagdane uredila svoj luksuzni stan, a za Blic je ispričala i poneki detalj iz privatnog života.

Vezani članci Lidija Vukićević - 1 Violeta iz Boljeg života uoči 60. rođendana u sićušnom bikiniju pokazala tijelo bez ijedne mane, a bujni dekolte jedva je obuzdala! Lidija Vukićević - 9 Proslavila se kao Violeta u "Boljem životu" prije 30 godina, a sada je priznala što je sve postigla zahvaljujući seriji

Priznala je da je zauzeta nakon što se tjednima šuškalo da ima novog dečka. "Drago mi je da se to ne zna, jer je to moj privatni život. Lijepo mi je i jednostavno uživam. Kompletno sam sretna", rekla je za Blic. Istaknula je i kakok je glavna tajna njezina besprijekorna izgleda njezin vječni optimizam te zdrav duh. Kaže kako si ni u trenutku kada je bila najpoznatija glumica bivše Jugoslavije nije dozvolila da se udalji sama od sebe.

"Bilo je uspona i padova u mojoj karijeri, radila sam i nisam radila, ali sam uvijek ostajala ista", komentirala je u razgovoru. Ništa ju s poslovne strane nije moglo slomiti, no priznala je kako ju je potpuno slomio gubitak roditelja.

Osvrnula se i na pandemiju koronavirusa, a kaže kako se cijepila te je uvjerena kako se ona virusom neće zaraziti. Ne boji se virusa, a smatra kako je najveći problem u strahu, jer smatra da strah slabi čovjekov imunitet.

Lidija inače često na Instagramu dijeli i svoje golišave fotke na kojima se hvali besprijekornom linijom, a mnogima nije jasno kako je uspijeva održati takvom na pragu 60. te ih usto čudi i njezino lice bez ijedne bore.

Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta Tina Kunakey - 5 Tina Kunakey - 4 Tina Kunakey - 1 +31 Tina Kunakey

Slavna ljepotica uhvaćena kad je mislila da je nitko ne gleda, pa se malo zanijela, fotke svjedoče o neugodnom trenutku! Cindy Crawford - 1 Cindy Crawford - 2 Cindy Crawford - 3 +19 Cindy Crawford i Rande Gerber

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju