Ups!

Violeta iz Boljeg života napravila pomutnju u Turskoj, nije bilo teško primijetiti da je nešto zaboravila obući

Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) +0 Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Galerija

Lidija Vukičević objavila je svoje fotografije iz Istanbula na kojima je u minici otkrila vitke noge, no pokazala je i više od toga.

Glumica Lidija Vukićević (59), koja je najpoznatija po ulozi Violete u popularnoj seriji iz 80-ih "Bolji život", trenutno uživa u Turskoj odakle se javila na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Opa! Violeta iz Boljeg života mami uzdahe u provokativnom badiću, vrući prizori s plaže bacili su njezine fanove u trans!

Objavila je niz svojih fotografija na kojima pozira na terasi s pogledom na Istanbul u minici koja je otkrila njezine vitke noge, no pokazala je i više od toga.

"Ukoliko bi imali prava na samo jedan pogled u životu, uputite ga ka Istanbulu", napisala je u opisu, ali njezini pratitelji su ga uputili negdje drugo, točnije u njezine grudi jer je bilo očito da ispod sive majice ne nosi grudnjak. Ipak, većina komentara je bilo usmjereno na račun njezina izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

"Prava lutka", "Predivna", "Prelijepa žena", "Božanstvena si", "Ludo lijepa", nizali su se komplimenti uz tisuće lajkova.

Lidija često na Instagramu dijeli i svoje golišave fotke na kojima se hvali besprijekornom linijom, a mnogima nije jasno kako je uspijeva održati takvom na pragu 60. te ih usto čudi i njezino lice bez ijedne bore.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov - 12 Oleg Tatarynov - 10 Oleg Tatarynov - 9 Oleg Tatarynov - 15 +14 Oleg Tatarynov - 13 Celebrity Mišićavi Ukrajinac zaludio je Hrvatice, neki muževi poduzeli su drastične korake: "Meni čudno što joj je, tri minute ništa ne priča"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone - 2 Anatacha Filimone - 1 Anatacha Filimone - 3 Anatacha Filimone - 2 +20 Anatacha Filimone - 1 Celebrity Djevojka koja je rasplakala Hrvatsku već se suočila s lošom stranom slave, no Martina Tomčić je javno otkrila kakva je ona zapravo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene