Vjerna navijačica

Lidija Bačić dodatno zagrijala atmosferu na Poljudu, evo kako ona navija za Vatrene: "Znam tko je najljepša osoba na stadionu"

Lidija Bačić Lidija Bačić PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lidija Bačić Galerija

Lidija Bačića objavila je na Instagramu fotografije s utakmice između Hrvatske i Rusije koju nikako nije htjela propustiti.

Lidija Bačić pohvalila se na profilu na Instagramu da je stigla na Poljud gdje Hrvatska nogometna reprezentacija igra kvalifikacijsku utakmicu posljednjeg kola za Svjetsko prvenstvo 2022. godine protiv Rusije.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

"Idemo po pobjedu na Poljudu", napisala je Lidija uz fotografiju na kojoj pozira na stadionu, dok je u prvi plan istaknula svoj bujni dekolte.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Znam tko je najljepša osoba na stadionu. Ma što na stadionu, na svijetu", "Prelijepa si", "Sretnooo", "Najbolja na terenu", "S tobom dobivamo s dva razlike", "Uz Lidijinu podršku do pobjede", "Vjerna navijačica", dio je komentara koje je dobila.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 +0 Hana Huljić - 4 Celebrity Hana Huljić objavila prvu fotku otkako se pročulo da je s Grašom, a dala je naslutiti gdje uživa u romantici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene