Za nju je manje više!

Poslije pomutnje koju je stvorila u Sarajevu, Lidija Bačić u Vodicama je otišla još korak dalje i užarila atmosferu!

Lidija Bačić Lidija Bačić Hrvoje Jelavić/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +18 Lidija Bačić Galerija

Lidija Bačić gostovala je na CMC festivalu, a u svojem atraktivnom stajlingu privukla je sve poglede i podigla atmosferu.

Pjevačica Lidija Bačić zapjevala je na pozornici CMC festivala u Vodicama, a svojom pojavom iznenadila je sve prisutne.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić Atributi na izvol'te! Lidija servirala raskošan dekolte u jako uskoj i kratkoj opravi, u sličnoj se nedavno našla u problemu!

Za ovu prigodu izabrala je crnu traper minicu s malim prorezima sa strane, mrežaste najlonke u boji kože, prugasti gornji dio badića i "Ramones" crop top. U ovoj kombinaciji izazvala je pravu atrakciju i zasigurno podignula atmosferu jer je istaknula svoje raskošne grudi, ali i zgodnu figuru.

Za drugu izvedbu Lidija se odlučila preodjenuti pa je tako na pozornicu izašla u kožnom grudnjaku čiju su sredinu pridržavale unakrsne vezice, a preko toga je imala ultrakratku crnu haljinu čiji je gornji dio bio u potpunosti otkriven.

Na CMC festivalu  također je održala promociju svog novog albuma pod nazivom "Flashdance".

Bačić se tako nedavno našla na meti kritika zbog haljine u kojoj je zapjevala u Sarajevu, točnije ispred katedrale Srca Isusova te je i sama prokomentirala što misli o svom stajlingu za navedeni događaj.

"Puno je izvođača i prije mene pjevalo u centru Sarajeva i na istom mjestu. Haljinica je bila potpuno normalna i bezazlena, ali ja ne mogu smanjiti svoje obline, zato je i privuklo pažnju. Da je netko drugi u pitanju, ne bi ni bilo primijećeno. To je javna površina, organizator se pobrinuo za dozvole, publika je uživala i ja sam zadovoljna. Ako je moje tijelo i seksepil najveći problem - blago nama. Rado ću se opet odazvati sličnom pozivu za nastup iz meni dragog Sarajeva", izjavila je Lidija za Dnevnik Nove TV i dodala za In magazin.

''Ja uopće ne znam gdje je nastao problem, iskreno! To se radi o samom centru grada, tamo je hrpa tih restorana i kafića, tu se sve događa i prije mene su nastupali i poslije će mene nastupati razni izvođači, ali kako sam rekla, ne mogu sakriti obline, ali zapravo je to bila jedna jako lijepa i svečana seksi haljina, ali šta ja mogu kad stoji tako kako stoji'', zaključila je Lidija.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart Izabel Goulart Izabel Goulart Izabel Goulart +12 Izabel Goulart - 7 Celebrity Poznata ljepotica hvali se istreniranom pozadinom u neobičnom badiću, fanovi su očarani njenom ljepotom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll - 6 Celebrity Zbog ove fotke atraktivnoj Hrvatici koja je zaludjela i Amerikance poručuju da je san milijuna muškaraca!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene