Lidija Bačić jedna od sudionica ovotjednog showa "Zvijezde pod hipnozom".

Galerija


Zvijezde koje gledamo u trećoj emisiji "Zvijezde pod hipnozom", a koje su se svojevoljno podvrgnuli čarima hipnoze su Igor Barberić, Tamara Šoletić, Boris Kosmač, Hrvoje Rupčić i Anamarija Asanović dok su kao skeptici u emisiju ušli Boris Đurđević i Lidija Bačić.

Vezani članci Lidija Bačić Raspametila fanove u oskudnom izdanju: Sasvim nova Lille u punom sjaju pokazala svoje atribute Lidija Bačić Lidija Bačić kod kuće snimila spot za novu pjesmu kako bi potaknula i druge da budu kreativni u izolaciji

Prije gostovanja u emisiji svi su bili testirani na podložnost hipnozi i u studio su došli već hipnotizirani, ali bilo je i onih koji hipnozu nisu željeli isprobati na vlastitoj koži. Štoviše Lidija je jedna od onih koja ne vjeruje previše ni u magične trikove ili barem nije vjerovala do trenutka kada joj je hipnotizer Timoteo Crnković otkrio svoje vještina.

Timoteu je oduvijek bila velika želja da doručkuje upravo s Lidijom, pa su jedan improvizirani upriličili u studiju. Na stolu za koji ju je pozvao nalazile su se između ostalog slatke jagode kojima Lidija nije mogla odoljeti ali i pribor za jelo, onaj najklasičniji. 

A da improvizirani doručak bude sve, samo ne običan, Timoteo je Lidiju iznenadio s nekoliko trikova. 

"Ja sam nevjerni Toma. Ne znam pokušava li on to mene hiptonizirat ili? “, izjavila je popularna Lidija dok je u čudu gledala kako se metalna žlica s lakoćom savija u njegovim rukama , što je publika nagradila aplauzom.

I sama Lidija je uz Timoteovu pomoć uspjela izvesti trik koji ju je također ostavio bez daha. 

"Što ti radiš čovječe? Ne kužim ja ovo čudo, u šoku sam", zaključila je Lidija.