Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitska pjevačica progovorila o fotografiranju za časopis Playboy - priznaje da je jako zadovoljna.


'Kad se snimao Kaktus, album se baš završavao. No i da je bilo drugačije cd bih nazvala Viski. Ipak je to moj najveći hit. Volim pjevati različite žanrove, ali ovaj cd je jedinstven. Sve su pjesme rađene za nastupe', ispričala je Lidija Bačić na Narodnom radiju.

Vezani članci Lidija Bačić i Žanamari Lille i Žanamari iskreno o skidanju muških kolega: "Mi smo, ljudi, časne sestre za njih" Dalibor Petko, Ida Prester, Mia Kovačić Nevjerojatni gaf Dalibora Petka: Bio je uvjeren da Mariju Valentiću nudi ponudu koju ne može odbiti, a pogrešku je shvatio prekasno!

Splitska pjevačica bila je gošća 'Glazbenog showa Dalibora Petka' u kojem je promovirala novi album Viski. Svoje nedavno slikanje za magazin Playboy komentirala je riječima. 'Jako sam zadovoljna. To su mi jedne od najdražih slika u životu. Kad budem baka pokazivat ću unucima kako sam bila zgodna', rekla je Lidija koja je priznala da joj je velika želja napuniti Spaladium Arenu u rodnom Splitu te da obožava slikati selfije.

Domaće pjevačice se natječu koja će pokazati više!

O ljubavnom statusu i dalje ne želi govoriti. 'Ništa mi ne piše na facebooku kao i uvijek. A sigurno se uskoro ne planiram udati', kaže Bačić koja je komentirala kako na estradi nema pravih prijatelja te da joj Jelena Rozga nije uzor.

'Nije, više volim neke strane izvođače poput Tine Turner', kaže pjevačica koja je prve glazbene korake napravila u talent showu Hrvatski idol.

Da je ponovno na početku, rado bi se prijavila ponovno. 'Gledala sam Voice i vidi se da kandidati nemaju iskustva. Trebaju puno raditi, ali tako je svima na početku', rekla je Lidija, kojoj su se mentori jako svidjeli, osobito Indira i Tony.

'Da sam ja u žiriju bila bih pravedna, jer dobro čujem kad netko dobro pjeva, a kad je falš', izjavila je kazavši da je ne smetaju ružni komentari na račun njenih pjesama. 'S godinama sam dobila deblju kožu', poručila je Lidija Bačić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook