Lille uzvraća udarac

Lidija Bačić obračunala se s hejterima koji kažu da je njezin outfit neprimjeren: ''Podsjećam samo da sam ja još čedna''

Lidija Bačić (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Lidija Bačić (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lidija Bačić (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Galerija

Lidija Bačić prošli je vikend u Vodicama pažnju plijenila izazovnim odjevnim kombinacijama, no nisu svi bili zadovoljni time.

O proteklom vikendu u Vodicama zasigurno će se još dugo pričati. Osim naravno po glazbi, mnogi će ga pamtiti i po izazovnim izdanjima Nives Celzijus i Lidije Bačić.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 2 kraljica provokacije Golišava Lidija Bačić spakirala je bujno poprsje u crni grudnjak pa pozirala ispred ogledala: "Predivna kraljica"

Njihove vruće odjevne kombinacije još se prepričavaju, a Lidija se na društvenim mrežama odlučila i obračunati s onima koji komentiraju da je njezina odjeća neprimjerena.

Učinila je to tako što je objavila fotografije Beyonce, Jennifer Lopez i pjevačice Dua Lipe tijekom njihovih nastupa na pozornici.

''Za hejtere koji kažu da je moj outfit neprimjeren - podsjetnik da sam ja još čedna za svjetske pjevačice ;)'', napisala je Lidija na Instagramu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene