Lidija Bačić odlučila je pokazati sve svoje adute u novom spotu za pjesmu 'Kaktus'


Mala lizalica, sexy štreber, jedan veliki bodljikavi kaktus i njezina vlastita utegnuta guza glavni su 'glumci' u novom spotu pjevačice Lidije Bačić za pjesmu 'Kaktus'.

VIDEO Vruće na domaćoj estradi: 'Moram priznati da sam baš provokativna'

 
 
Vezani članci Lidija Bačić Raspametila fanove u oskudnom izdanju: Sasvim nova Lille u punom sjaju pokazala svoje atribute Lidija Bačić Lidija Bačić kod kuće snimila spot za novu pjesmu kako bi potaknula i druge da budu kreativni u izolaciji

'Poslušali smo želje moje publike koja je već dugo željela od mene dobiti nešto novo, a da ih dodatno iznenadimo, ovaj i nekoliko idućih spotova začinit ćemo malim sexy provokacijama. Uostalom, ja tu i jesam isključivo za moje najvatrenije fanove i publiku koje me svakog vikenda oduševljeno dočekuje diljem Hrvatske. Birali su na Facebook nagradnoj igri koji im se dio mene najviše sviđa, a kad su izabrali baš guzu, dobrano su me nasmijali. Ja sam cura koja držim obećanja pa eto, vrijeme je za moju guzu u prvom planu,' istaknula je kroz smijeh popularna pjevačica Lidija koja sa svojom novom ekipom osvaja estradu.

Proteklog tjedna potpisala je ekskluzivni ugovor za našu najveću izdavačku kuću Croatia Records, a nove pjesme radit će joj provjeren tim autora megahitova kao što su Denis Dumančić, Fayo i Branimir Mihaljević, a pridružio im se kao aranžer i šef Colonije Boris Đurđević.

Znam da je kod nas popularno kad uvijek nekoga s nekim uspoređujete, ali ja to ne volim i ne želim se uspoređivati s niti jednom kolegicom. Gradim svoj vlastiti originalni put i svoju karijeru, a budući da je publika to prepoznala, znam da imam dobitnu kombinaciju', kaže Lidija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook