Lidija Bačić objavila je atraktivnu fotografiju i privukla mnogo pozornosti obožavatelje.

Galerija


Lidija Bačić (35) često dijeli atraktivne fotografije na Instagramu, a takva je i najnovija koju je objavila. 

Vezani članci Lidija Bačić - 1 Najnovija golišava fotka Lidije Bačić izazvala burnu raspravu na Instagramu, jednima se sviđa, drugi kažu da je ovo stvarno previše! Lidija Bačić i Žanamari Lidija i Žanamari priredile seksi show u Vodicama: Bilo je tu vrućih dodira, a pogled je bilo teško skinuti i s njihovih haljina!

"Danas je vrhunac toplinskog vala", napisala je splitska pjevačica. Lidija je pozirala na plaži u bikiniju sa čašom u ruci i pokazala svoje vitko i preplanulo tijelo, a lice je sakrila ispod šilterice i sunčanih naočala. 

Obožavatelje je njezina objava oduševila.

"Pakleno vruće. Započeo toplinski val na Instagramu", "Bome je", "Grmi, sijeva", "Wow", "Uz tvoje fotke je uvijek vruće", "Baš gori sve", "Top si", "Liječnici savjetuju skidanje sve suvišne odjeće", komentirali su. Neke je zanimalo i na kojoj se plaži nalazi Lidija.

Inače, Bačić je nedavno pozirala sa Žanamari Parčić na jednoj zabavi u Splitu i obje su pokazale da uživo ne izgledaju baš drukčije nego na fotografijama koje objavljuju na Instagramu.

Pjevačicama je na fotografijama dokazala ono što često i sama ističe, a to je da ne fotošopira svoje objave na Instagramu. Čak i na puno slika stavlja hashtag kojim to podsjeća.

Nijedna žena nije javno prevarena više puta od nje, ali ona suprugu nogometašu oprašta svaku aferu: "Vjerojatno neki misle da sam glupa"

Prvo su fotografu u Dubrovniku pokazale srednji prst, a ove ljepotice onda su se opustile u izdanjima u kakvima ih viđamo i na svjetskim pistama!