Lidija Bačić na Dori je doživjela priličan neuspjeh.

Galerija


Pjesma ''Tek je počelo'' bio je odabir Lidije Bačić za ovogodišnju Doru. Htjela je ona s tom pjesmom do Izraela, ali i žiri i publika su rekli ''NE''.

Vezani članci Lidija Bačić (Foto: Instagram) Na njezine smo razgolićene obline naviknuti, no je li na novim fotkama Lile ipak pokazala previše? Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lile objavila video za pamćenje i raspametila fanove u minijaturnom bikiniju: "Ovo nisu istine, nisi humana"

Igrala je Lidija na seksipil, provokativno se obukla misleći ''to je to'', ali očito Bačićka nije još spremna za ozbiljnije projekte.

Lile je u prvi plan bacila svoje tijelo i tako razočarala publiku koja je tjednima čekala vidjeti što to Lidija priprema.

Na kraju je ova pjevačica gledateljima ponudila crne gaćice i grudnjak, jer od gledanja u isto vjerojatno mnogi nisu obratili pozornost na njezinu pjesmu. Teško je sada suditi je li pjesma toliko loša da je od publike dobila tek 1 bod ili je Lile pogriješila kada je u prvi plan stavila svoje tijelo.

Kako god bilo, ovo možemo nazvati njezinim neuspjehom. Možda je vrijeme da pjevačice nakon ovoga razmisle o svojem ''seksipilu'' koji guraju u prvi plan.

Pronašli smo snimku Roka Blaževića kada je imao 11 godina! Nećete vjerovati što je govorio

Ljudi tvrde da Hrvatska šalje plagijat na Eurosong! Je li ovo znao Roko Blažević?

Gledatelji komentiraju Doru na društvenim mrežama: ''Roko je zaista bio najbolji''

Hrvatska je odabrala pjesmu za Eurosong: Roko Blažević osvojio je i žiri i publiku