Lidija Bačić na zagrebačku reviju Ivane Jurić stigla je golog trbuha.

Galerija


U srijedu je u Klovićevim dvorima u Zagrebu održana revija dizajnerice Ivane Jurić.

Vezani članci Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL) Meghan jednim potezom odala da je odlučila slijediti stope Kate Middleton ne bi li se umilila javnosti? Ivana Paradžiković i Martina Stjepanović (Foto: Goran Perešin) Ivana, Nadia i Martina: Na prvoj večeri ZFD-a posebno su zablistale dame s Nove TV

Bio je to još jedan modni događaj u metropoli koji je na jednom mjestu okupio brojna poznata lica iz javnog života, a nove odjevne komade dizajnerice došla je pogledati i pjevačica Lidija Bačić.

34-godišnja Splićanka poznata je po savršenim proporcijama kojima se redovito hvali na društvenim mrežama te na koncertima, a ništa drukčije nije bilo ni sinoć kada je pokazala čvrste trbušnjake.

Naime, Lidija je uskočila u uske i poderane traperice te kratku majicu sa šarenim natpisom, a look je upotpunila kožnom jaknom te jačom šminkom.

Javnost je time dobila pobliži uvid u piercing na njezinu pupku, a vjerujemo kako su se za plavokosom pjevačicom sinoć okretale glave na jednoj od najljepših zagrebačkih lokacija. 

Kakva žena: Jedna od najljepših hrvatskih plesačica zablistala na reviji u ulozi modela