Te 1996. godine Maja Blagdan nastupila je na Eurosongu s pjesmom ''Sveta ljubav'' i osvojila izvrsno četvrto mjesto, a poslušajte kako spomenuta pjesma zvuči u izvedbi Lidije Bačić

Galerija


Dan nakon prve polufinalne večeri na Eurosongu gdje je nastupila i naša Franka Batelić s pjesmom ''Crazy'', a nažlost nije ušla u finale, Lidija Bačić na Instagramu je objavila video u kojem pjeva pjesmu ''Sveta ljubav'' Maje Blagdan, jedan od naših najvećih hitova na Eurosongu.

Vezani članci Franka Batelić (Foto: Instagram) Poznati i sveukupni rezultati Eurosonga: Evo na kojem je mjestu završila naša Franka Batelić Franka Batelić (Foto: Instagram) Odabrano je prvih deset finalista, našu Franku Batelić nećemo gledati u velikom finalu

Naime, s tom pjesmom Maja je te 1996. godine u finalu završila na izvrsnom četvrtom mjestu, a neki smatraju da je upravo ta pjesma trebala tada pobijediti.

Mnogi se sada pitaju želi li Lidija nešto poručiti snimkom koju je podijelila na društvenoj mreži, kao primjerice da bi baš ona mogla predstavljati Hrvatsku iduće godine na Eurosongu.

A ako je suditi prema komentarima njezinih obožavatelja ispod njezine objave, oni su apsolutno za tu opciju.