Lidija Bačić predstavila je novi ljetni hit ''3 minute''

Galerija


Lidija Bačić Lille nakon hita "Vino rumeno", koji broji gotovo tri milijuna pregleda na YouTubeu i već mjesecima ne silazi s nacionalne top-liste radijskog emitiranja HRtop 40, ima novi singl. Radi se o pjesmi "3 minute", s kojom će Lidija u subotu 9. 6. 2018. godine, nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Nova doza ljeta u ovoj veseloj pjesmi, nova doza Lidije koja izgleda savršeno kao i uvijek i koja nikada ne obrađuje svoje slike, pa je poznata i po svom hashtagu na društvenim mrežama #nevereverphotoshop.
Kao i dosadašnje hitove, pjesmu ''3 minute" Lidija je radila s već provjerenom ekipom - svojim izvršnim producentom Fayom i Raayem. Spot koji pršti ženstvenošću i seksepilom sniman je pod redateljskom palicom Darija Radusina u prirodi koja se savršeno uklapa u Lidijin prirodni izgled i pozitivnu energiju pjesme.

Po mnogima, žena s najsavršenijim mjerama kod nas, svojim je fenomenalnim glasom i stasom te neobranjivim osmijehom, ušla u glave svih Hrvata i Hrvatica i osvojila cijelu regiju. Nakon nastupa na CMC festivalu, Lille čeka radno ljeto s više od 30 koncerata od Ljubljane do Dubrovnika.