Pršti ženstvenošću

Omiljena Lille opet osvaja: ''Tri minute'' čistog seksepila u novom spotu Lidije Bačić

Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (FOTO: Instagram) +0 Lidija Bačić (FOTO: Ivana Ivanović/Pixsell) Galerija

Lidija Bačić predstavila je novi ljetni hit ''3 minute''

Lidija Bačić Lille nakon hita "Vino rumeno", koji broji gotovo tri milijuna pregleda na YouTubeu i već mjesecima ne silazi s nacionalne top-liste radijskog emitiranja HRtop 40, ima novi singl. Radi se o pjesmi "3 minute", s kojom će Lidija u subotu 9. 6. 2018. godine, nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Nova doza ljeta u ovoj veseloj pjesmi, nova doza Lidije koja izgleda savršeno kao i uvijek i koja nikada ne obrađuje svoje slike, pa je poznata i po svom hashtagu na društvenim mrežama #nevereverphotoshop.
Kao i dosadašnje hitove, pjesmu ''3 minute" Lidija je radila s već provjerenom ekipom - svojim izvršnim producentom Fayom i Raayem. Spot koji pršti ženstvenošću i seksepilom sniman je pod redateljskom palicom Darija Radusina u prirodi koja se savršeno uklapa u Lidijin prirodni izgled i pozitivnu energiju pjesme.

Po mnogima, žena s najsavršenijim mjerama kod nas, svojim je fenomenalnim glasom i stasom te neobranjivim osmijehom, ušla u glave svih Hrvata i Hrvatica i osvojila cijelu regiju. Nakon nastupa na CMC festivalu, Lille čeka radno ljeto s više od 30 koncerata od Ljubljane do Dubrovnika.

 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene