spadaju u najseksi hrvatice

Lidija i Žanamari u vrućim izdanjima dokazale da nisu ljubiteljice fotošopa na društvenim mrežama, pogledajte kako izgledaju u stvarnosti

Lidija Bačić i Žanamari Perčić - 1 Lidija Bačić i Žanamari Perčić - 1 PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i Žanamari Perčić - 1 Lidija Bačić i Žanamari Perčić - 2 +0 Lidija Bačić i Žanamari Perčić Galerija

Lidija Bačić i Žanamari Perčić pojavile su se zajedno u Splitu na zabavi i spremno pozirale fotografijama.

Lidija Bačić i Žanamari Perčić pozirale su zajedno u Splitu na zabavi pokraj bazena, a zbog njihovih seksi izdanja mnogi nisu mogli maknuti pogled s njih. 

Pjevačice, koje se često nalaze na listama najseksi Hrvatica, pokazale su da uživo ne izgledaju baš drukčije nego na fotografijama koje objavljuju na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Lidija u suknji vojničkog uzorka i bijelom topiću te Žanamari u ljubičastom bikiniju i prozračnom ogrtaču pokazale su ravne, isklesane trbuhe i noge.

Bačić je na fotografijama sa zabave dokazala ono što često i sama ističe, a to je da ne fotošopira svoje objave na Instagramu. Čak i na puno slika stavlja hashtag kojim to podsjeća. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Inače, Bačić i Perčić sredinom lipnja predstavile su svoj duet "Stop" na CMC festivalu te oduševile svojim seksi nastupom i odjevnim kombinacijama. Za tu su pjesmu početkom srpnja snimile i izazovni spot u Zagrebu. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene