izabrani najbolji

Andrija Jarak najbolji je TV novinar! Tijekom emotivne zahvale prisjetio se i Olivera: "Ti si ponos Hrvatske"

Andrija Jarak (FOTO: Petar Glebov/Pixsell) Andrija Jarak (FOTO: Petar Glebov/Pixsell) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Andrija Jarak (Foto: dnevnik.hr) Andrija Jarak (FOTO:PR) Andrija Jarak (FOTO: Petar Glebov/Pixsell) +0 Žiri Supertalenta na audicijama (Foto: PR) Galerija

Iza nas je svečana dodjela "Zlatnog Studija". U kategoriji najbolji TV novinar nagradu je osvojio Andrija Jarak, dok je u kategoriji najbolji reality show konkurenciju pomeo Supertalent.

Svoj status najgledanije, ali i najrespektabilnije televizijske kuće Nova TV još je jednom potvrdila na svečanoj dodjeli medijske nagrade "Zlatni Studio".

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

U kategoriji najbolji TV novinar nagradu je osvojio Andrija Jarak. "Odrastao sam ispred suda i zatvora. Tamo nema glamura i svjetala reflektora kao večeras ovdje", našalio se Jarak prilikom preuzimanja nagrade. "Hvala svim čitateljima i svim gledateljima. Obećavam da ćemo se truditi još više. Hvala obitelji, supruzi i djeci što su me trpili, ali i svim kolegama", istaknuo je Jarak. Posebnu zahvalu uputio je Oliveru Dragojeviću i svojim činom mnogima natjerao suze na oči. "Emotivno sam vezan za njega. Nije prilika ni mjesto da objašnjavam, radi se o Dubrovniku '91 godine . Dragi Olivere, želim ti sve najbolje, takvi ljudi trebaju Hrvatskoj, ti si ponos Hrvatske i dokaz da nitko nema srce poput Hrvatske", zaključio je Jarak.

Andrija Jarak (Foto: dnevnik.hr) Andrija Jarak (Foto: dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Osim u kategoriji najboljeg TV novinara, Nova TV slavila je i u kategoriji najbolji reality show. Nagradu je osvojio Supertalent.

Žiri Supertalenta na audicijama (Foto: PR) Žiri Supertalenta na audicijama (Foto: PR) Foto: PR

Inače, nagradu "Zlatni studio" pokrenuo je Studio Jutarnjeg lista, jedan od najdugovječnijih TV tjednika. Nagrada se dodjeljuje u područjima televizije, filma, radija, kazališta i glazbe, a o pobjednicima pojedinih kategorija odučivali su isključivo glasovi čitatelja.

Za "Zlatni Studio" konkurirala su najbolja ostvarenja i osobe po kategorijama za djela ostvarena u razdoblju od 1. prosinca 2016. do 1. prosinca 2017. godine. Konkurencija je u svim kategorijama bila izrazito jaka, a stručni ocjenjivački sud činili su: Romina Peritz, Nenad Polimac, Jurica Pavičić, Zrinko Ogresta, Klara Rožman, Božo Sušec, Branko Matutinović, Ivana Mikuličin, Tomislav Čadež, Vinko Brešan, Maja Kruhak, Zrinko Tutić, Predrag Martinjak, Ante Gelo, Tina Premec, Sonja Šarunić i Irina Čulinović.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene