Glasovati se može već sada i to sve do 21. siječnja online ili kuponima Studija Jutarnjeg lista.

Galerija


Nova TV apsolutni je lider među finalistima nagrade Zlatni Studio u televizijskoj kategoriji.

Vezani članci Valentina Walme Naša najseksi plesačica u bodiju neobičnog kroja najavila suradnju s Frankom Batelić, o čemu je tu riječ? Nominirani za nagradu Zlatni studio - 1 Trud i rad naših djelatnika opet je prepoznala publika i struka: Novoj TV četiri nominacije za nagradu Zlatni studio

Tako čak sedam nominacija pripada upravo njezinim licima i formatima – od TV voditelja, novinara i emisije pa sve do domaće TV serije, reality showa i TV zabave. Među finalistima u filmskoj kategoriji je i dvoje glumaca koje inače gledamo na Novoj TV, a publika ih je prepoznala zbog izvrsnih uloga na kino platnu.

"Otprilike se to poklapa s mojom trogodišnjicom rada na Novoj TV, to mi je velika čast i veliko priznanje. Zahvaljujem svim gledateljima Nove TV i čitateljima Jutarnjeg lista koji su dali glas za mene i svakako mi je to motivacija za daljnji rad", poručila je Ivana Brkić Tomljenović. "Naravno da je velika čast biti nominiran 2. godinu za redom, osobito jer je ovdje riječ o nagradi o kojoj odlučuju čitatelji gledatelji. To je čast i priznanje, ali isto tako, rekao bih, jedna velika obaveza da se nastavi raditi punom snagom kao i dosad", dodao je Ivanin kolega Andrija Jarak.

''Jedina misija koju imamo svih ovih 11 godina je slušat naše gledatelje, naše građane i koji su njihovi problemi, jer i najmanja priča postaje velika kada se ispravi nepravda'', komentirala je nominaciju Ivana Paradžiković.

"S obzirom da publika glasa, očekivao sam, jer imamo stvarno vrhunske rezultate gledanosti", rekao nam je Vlado Bulić za hit seriju "Na granici".
 

Glasovati se može već sada i to sve do 21. siječnja online ili kuponima Studija Jutarnjeg lista, a tko su pobjednici, doznat ćemo na svečanoj dodjeli 2. veljače 2019.

Donosimo finaliste Nove TV, a glasovati možete i na web stranici Zlatnog studija.

Napomena: stranicama pristupite s osobnih mobitela ili računala, jer zbog jedinstvene IP adrese koju ima Nova TV nećete moći ostvariti glasanje.

TV VODITELJ: Ivana Paradžiković (GLASUJ)

NAJBOLJI TV NOVINAR – Ivana Brkić Tomljenović, Andrija Jarak (GLASUJ)

DOMAĆA TV SERIJA – Na granici (GLASUJ)

TV EMISIJA –Provjereno (GLASUJ)

TV ZABAVA – Tvoje lice zvuči poznato (GLASUJ)

REALITY SHOW – Supertalent (GLASUJ)

NAJBOLJI GLUMAC – Janko Popović Volarić za ulogu u filmu Comic Sans (GLASUJ)

NAJBOLJA GLUMICA – Nadia Cvitanović za ulogu u filmu Osmi povjerenik (GLASUJ). 

Ponavljamo, glasovati se može već sada na gore navedenim linkovima i to sve do 21. siječnja online ili kuponima Studija Jutarnjeg lista

Sretno svima!