Ne odvajaju se

Razgolićeni glazbenik uživao u strastvenom poljupcu svoje mlađahne djevojke

Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne i Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Liam Payne i Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Liam Payne i Maya Henry (Foto: Instagram) Liam Payne i Maya Henry (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne i Maya Henry (Foto: Profimedia) +0 Liam Payne (Foto: Instagram) Galerija

Liam Payne razmjenjivao je strastvene poljupce s djevojkom Mayom Henry.

Bivši član grupe One Direction, 26-godišnji Liam Payne možda je dan proveo na studenačkoj hladnoći, međutim strastvenim ga je poljupcem brzo zagrijala njegova 19-godišnja djevojka Maya Henry.

Pogledaj i ovo Liam Payne i Maya Henry (Foto: Profimedia) Otkrivaju se detalji Vezu s milijunašicom mjesecima je skrivao zbog 10 godina starije bivše cure s kojom ima sina

To mu je zasigurno godilo s obzirom na to da je dio snimanja odradio poprilično razodjeven, pritom pokazavši isklesani torzo koji mami uzdahe njegovih obožavateljica diljem svijeta.

Fotografije poljupca možete pogledati ovdje. 

Inače, Liam je ovih dana odlučio reagirati na glasine da je s Mayom počeo ljubavnu vezu dok je njoj bilo tek 17 godina, u vrijeme kada je bila srednjoškolka.

"Nemojte vjerovati svemu što pročitate na internetu", napisao je Liam na Twitteru.

Par je svoju vezu potvrdio u rujnu ove godine, nakon čega se ne odvajaju jedno od drugoga. Liam je nedavno progovorio o svom turbulentnom ljubavnom životu u vijestima za MTV. Otkrio je da je previše djevojaka slomilo njegovo srce, ali da mu je Maya pomogla da se u potpunosti oporavi.

"Neke su me stvari zaista povrijedile i nakon toga sam više počeo cijeniti ljubav i ljude. Pronašao sam osobu koja je moj iskreni najbolji prijatelj, ona je sasvim opuštena i pruža mi veliku podršku", izjavio je Liam i priznao kako nešto slično nije nikad prije osjetio.

Liam je priznao i da mu je bivša djevojka Cherly Cole, s kojom ima sina, jedna od najvažnijih osoba osoba u životu unatoč tome što više nisu zajedno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene