Liam Payne i Stella Maxwell snimili provokativnu modnu kampanju koja obiluje golišavima scenama.

Galerija


Glazbenik Liam Payne ponovno je podigao prašinu na društvenim mrežama i to svojim golišavim izdanjem, nakon što su objavljene fotografije i snimka koje je snimio s manekenkom Stellom Maxwell za kampanju jedne poznate modne kuće.

Vezani članci Liam Payne, Cheryl Cole Dobio je dijete s 10 godina starijom koju je upoznao kad je imao 16, a zadnjom objavom raspametio je žene diljem svijeta Stella Maxwell - 2 Zanosna manekenka tiha je patnja mnogih muškaraca, ali ona ljubi problematičnu glumicu

Naime, duo je snimio crno bijeli video koji pršti seksepilom i u kojem razgolićeni razmjenjuju nježnosti pod plahtama.

"U snimanje je bilo uključeno puno tekile. Završilo je s puno više golotinje nego sam mislio na početku, za mene i za Stellu. I ona je također bila gola. Govorio sam sebi da je ne gledam, stajala je gola iza mene i sve o čemu sam razmišljao bilo je, da ne gledam bez obzira na sve", izjavio je Liam za magazin GQ.

Najintimnija scena u videu možda je ona na kojoj leže u krevetu, točnije Stella na Liamu, između njegovih nogu, dok on na sebi ne nosi apsolutno ništa.

Priznao je da se nakon svega osjeća pomalo čudno i da njegova majka nije impresionirana viđenim.

"Nakon što smo završili sjedio sam vani, pušio cigaretu i razmišljao kako sam upravo snimio soft porno film. Kao prvo mama će me ubiti, kao drugo ne znam dokle će ovo sve ići, ovo je bilo tek prvo snimanje. I dobro smo se zabavljali ali moja mama nije bila zadovoljna. Postoji jedna stvarno neprilična scena Stelle i mene koju sam joj pokazao, nakon čega mi je dala za uho. Shvatio sam da bi bilo bolje da joj ništa nisam pokazao" priznao je Liam.

On je trenutno u vezi s bogatom nasljednicom i manekenkom Mayom Henry, dok je Stella ljubila glumicu Kirsten Stewart.

Tragično je izgubio dijete i ljubav svog života, a sad je prvi put u 35 godina pokazao novu djevojku