Golišavo hvalisanje

Dobio je dijete s 10 godina starijom koju je upoznao kad je imao 16, a zadnjom objavom raspametio je žene diljem svijeta

Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne i Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Liam Payne i Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Liam Payne i Maya Henry (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne i Maya Henry (Foto: Instagram) +0 Liam Payne i Maya Henry (Foto: Profimedia) Galerija

Liam Payne snimio je još jednu modnu kampanju za poznati brend, a i prošli put se skidao, i to s manekenkom Stellom Maxwell.

Pjevač Liam Payne (26) snimio je modnu kampanju za Hugo Boss i raspametio obožavateljice diljem svijeta.

Pogledaj i ovo One Direction ''Volimo dečke, ali...'' Fanovi mega popularnog boy benda nadali su se da će jedan voditelj napraviti čudo, ali planovi su se promijenili

Nekadašnji član One Directiona pozirao je u raznim odjevnim kombinacijama, no najviše je pažnje privukao pozirajući u kratkim hlačama bez majice.

Liam je u drugoj suradnji s luksuznom modnom kućom pokazao mišićavi torzo, a novom se kampanjom pohvalio na Instagramu. Iako tamo nije isticao seksi fotografiju, obožavateljice su se koncentrirale baš na nju. 

"Svakom si godinom sve bolji", "Wow", "Kralju", "Bome treniraš", "Uljepšao si mi dan", "Odmah sam se zaljubila u ovu kolekciju", "Uf, moje oči", "Seksi, seksi", komentirale su njegove vjerne pratiteljice. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#HUGOxLiamPayne #FastForward 📸 @tomcraig

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

Liam je u prošloj kampanji snimio provokativne, golišave fotografije s manekenkom Stellom Maxwell. Tada se požalio da će ga mama ubiti jer sve liči na soft pornofilm. 

Inače, Payne je 2016. privukao pažnju svojom vezom sa 16 godina starijom pjevačicom Cheryl Tweedy. Par je godinu dana kasnije dobio sina Beara (3), a prekinuli su 2018. 

Liam je u rujnu 2019. potvrdio da je u vezi s manekenkom Mayom Henry (19). 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Sara Sampaio (Foto: Getty Images) +0 Sara Sampaio (Foto: Instagram) Celebrity Bez šminke i s neurednom frizurom nije ni nalik djevojci koja obara s nogu fotkama na naslovnicama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene