Laim Payne objavio je razgolićenu fotografiju na svom profilu na Instagramu.

Galerija


Britanski glazbenik Liam Payne, koji ima status jedne od najvećih svjetskih pop zvijezdi, poznat i po vezi s pjevačicom Cheryl Cole s kojom ima 2-godišnjeg sina, ovih je dana uzburkao strasti na društvenim mrežama.

Vezani članci Liam Payne, Cheryl Cole Dobio je dijete s 10 godina starijom koju je upoznao kad je imao 16, a zadnjom objavom raspametio je žene diljem svijeta Vladimir Posavec-Tušek Šarmantni negativac iz serije "Drugo ime ljubavi" otkrio kakve mu poruke šalju obožavateljice u inboks

Naime, 25-godišnji Liam našao se usred glasina da šalje vlastite provokativne i razgolićene fotografije obožavateljima nakon što je objavio i potom brzinski izbrisao fotografiju na profilu na Instagramu, na kojoj djelomično razgolićen pozira u krevetu s rukom na međunožju. U prvom planu je njegov isklesani torzo i tetovirana ruka.

Ulje na vatru dodala je 19-godišnja Caitlyn Rae koja je dan nakon Liamove objave podijelila svoju razgolićenu fotografiju te napisala uz nju "nisam sigurna kome da pošaljemo ovo, pa evo izvoliš", što je Liam lajkao.

Svi oni koji su vidjeli Liamovu fotografiju uvjereni su kako ju je slučajno objavio, umjesto da je pošalje obožavateljici kojoj je bila namijenjena, odnosno Caitlyn, piše Daily Mail.

"Liam je slučajno objavio razgolićenu fotku, kako lijep početak dana", "Zašto mi se čini da je Liam upravo slučajno objavio golu fotografiju", "Je li Liam Payne slučajno pokazao golotinju u Instagram priči", komentari su njegovi obžavatelji na društvenim mrežama.

Inače, spomenuta Caitlyn velika je obožavateljica grupe One Direction, čije je Liam bio član, na društvenim mrežama nije krila uzbuđenje što mu se svidjela njezina fotografija.

"Ne mogu vjerovati da je član One Direction vidio moju guzu i priznao da mu se sviđa to što vidi", napisala je na društvenim mrežama gdje je poprilično popularna. Tako na Youtube kanalu ima 250 tisuća pratitelja, na Instagramu više od 72 tisuće, a na Twitteru 41 tisuću.

Domaća glumica o drastičnoj promjeni koja je sve oduševila: "Ne bih inače imala hrabrosti"