Ups!

Bila je za obožavateljicu? Miljenik žena slučajno objavio škakljivu fotku i umalo previše pokazao

Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) Caitlyn Rae (Foto: Instagram) Caitlyn Rae (Foto: Instagram) Caitlyn Rae (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) +2 Liam Payne (Foto: Profimedia) Galerija

Laim Payne objavio je razgolićenu fotografiju na svom profilu na Instagramu.

Britanski glazbenik Liam Payne, koji ima status jedne od najvećih svjetskih pop zvijezdi, poznat i po vezi s pjevačicom Cheryl Cole s kojom ima 2-godišnjeg sina, ovih je dana uzburkao strasti na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo One Direction ''Volimo dečke, ali...'' Fanovi mega popularnog boy benda nadali su se da će jedan voditelj napraviti čudo, ali planovi su se promijenili

Naime, 25-godišnji Liam našao se usred glasina da šalje vlastite provokativne i razgolićene fotografije obožavateljima nakon što je objavio i potom brzinski izbrisao fotografiju na profilu na Instagramu, na kojoj djelomično razgolićen pozira u krevetu s rukom na međunožju. U prvom planu je njegov isklesani torzo i tetovirana ruka.

Ulje na vatru dodala je 19-godišnja Caitlyn Rae koja je dan nakon Liamove objave podijelila svoju razgolićenu fotografiju te napisala uz nju "nisam sigurna kome da pošaljemo ovo, pa evo izvoliš", što je Liam lajkao.

Svi oni koji su vidjeli Liamovu fotografiju uvjereni su kako ju je slučajno objavio, umjesto da je pošalje obožavateljici kojoj je bila namijenjena, odnosno Caitlyn, piše Daily Mail.

"Liam je slučajno objavio razgolićenu fotku, kako lijep početak dana", "Zašto mi se čini da je Liam upravo slučajno objavio golu fotografiju", "Je li Liam Payne slučajno pokazao golotinju u Instagram priči", komentari su njegovi obžavatelji na društvenim mrežama.

Inače, spomenuta Caitlyn velika je obožavateljica grupe One Direction, čije je Liam bio član, na društvenim mrežama nije krila uzbuđenje što mu se svidjela njezina fotografija.

"Ne mogu vjerovati da je član One Direction vidio moju guzu i priznao da mu se sviđa to što vidi", napisala je na društvenim mrežama gdje je poprilično popularna. Tako na Youtube kanalu ima 250 tisuća pratitelja, na Instagramu više od 72 tisuće, a na Twitteru 41 tisuću.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Martina Stjepanović (Foto: Andrea Paić) +6 Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Celebrity Domaća glumica o drastičnoj promjeni koja je sve oduševila: "Ne bih inače imala hrabrosti"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene