Liam Hemsworth snimljen je u New Yorku kako se ljubi s Maddison Brown.

Galerija


Glumica i pjevačica Miley Cyrus šokirala je javnost prije nekoliko mjeseci viješću da se razvodi od glumca Liama Hemswortha, i to zbog blogerice Kaitlynn Carter. S njom je u vezi bila dva mjeseca, a sad već ljubi glazbenika Codyja Simpsona.

Vezani članci Miley Cyrus (Foto: Instagram) Poslije razvoda i prekida s curom pjevačica završila u bolnici, a uz nju je novi dečko Owen Wilson i Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) Prekidali su i mirili se, on je dobio dijete s drugom, a sada opet izmjenjuju strastvene poljupce

Sve to vrijeme Liam se oporavljao od prekida i družio isključivo s članovima obitelji, barem je tako bilo dosad, no čini se da je zgodni 29-godišnji glumac utjehu pronašao u 7 godina mlađoj kolegici Maddison Brown.

To najbolje dokazuju njihove zajedničke fotke iz večernjeg izlaska na kojima se strastveno izmjenjuju poljupce i nježnosti na ulicama New Yorka.

Liam već dugo nije viđen nasmiješen i sretan u javnosti, pa su fotke na kojima se veselo smije i ljubi s Maddison pravo osvježenje. Čini se da je ipak uspio izliječiti slomljeno srce. 

Redovito posjećuje kirurga, no svi se slažu da nikad nije bila zgodnija