tko je ovo?!

Žene ga danas obožavaju, no slavnog ljepotana je teško prepoznati na fotki iz tinejdžerskih dana

Liam Hemsworth Liam Hemsworth In Magazin 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: AFP) +0 Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Galerija

Liam Hemsworth danas slovi za jednog od najzgodnijih holivudskih frajera, no u tinejdžerskim danima je izgledao znatno drugačije.

Miljenik žena Liam Hemsworth ove je srijede proslavio 31. rođendan, a čini se da s godinama izgleda samo sve bolje.

Pogledaj i ovo showbuzz Baš je posebna! Glumac se ne odvaja od mlade ljepotice koja mu je pomogla preboljeti bračni krah, a i svi ostali joj se dive

Iako danas slovi za jednog od najzgodnijih holivudskih frajera, u tinejdžerskim danima izgledao je znatno drugačije. U javnost je isplivala njegova stara fotka na kojoj ga je zbilja teško prepoznati jer ima plavu kovrčavu kosu, prištiće i aparatić.

Koža mu se od tada pročistila, a sredio je i frizuru dok se rezultat nošenja aparatića vidi na njegovom blistavom osmjehu. A osim lijepim licem, Liam danas mami uzdahe žena i svojim isklesanim tijelom, baš kao i njegova slavna braća, Chris i Luke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

Hemsworth je rođen 13. siječnja 1990. godine u Melbourneu, a u SAD je preselio 2009. godine sa starijim bratom Chrisom koji je najpoznatiji po ulozi Thora u filmskim adaptacijama Marvelovih stripova. Dok nisu postali poznati, živjeli su u kući svojeg menadžera, a Liam je prvu zapaženu ulogu ostvario u filmu "The Last Song" iz 2010. godine na čijem je snimanju upoznao i svoju buduću djevojku, a zatim i suprugu, pjevačicu Miley Cyrus.

Liam i Miley su dugo godina bili u turbulentnoj vezi te su nekoliko puta prekidali i mirili, da bi se u prosincu 2018. godine vjenčali u svom domu u Nashvilleu. Njihov brak nije bio dugog vijeka i odlučili su se razići nakon samo osam mjeseci, a tek kasnije se doznalo da je razlog njihova razvoda bila Mileyna nevjera. Naime, pjevačica je svojeg tadašnjeg supruga varala i sa ženama i s muškarcima, a među njima je bio i glazbenik Cody Simpson s kojim je započela vezu kratko nakon razvoda od Liama, no i s njim je također prekinula krajem prošle godine.

Liamu je utjehu pronašao u manekenki Gabrielle Brooks s kojom je u sretnoj vezi od ožujka 2020. godine, a upravo s njom je i proslavio svoj rođendan, kako prenosi Daily Mail. Gabrielle mu je pomogla zaliječiti slomljeno srce, a Liamovi prijatelji su za strane medije potvrdili da je glumac nikad nije bio sretniji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene