Liam Hemsworth danas slovi za jednog od najzgodnijih holivudskih frajera, no u tinejdžerskim danima je izgledao znatno drugačije.

Galerija


Miljenik žena Liam Hemsworth ove je srijede proslavio 31. rođendan, a čini se da s godinama izgleda samo sve bolje.

Vezani članci Miley Cyrus Pjevačica prošetala New Yorkom te se pravila kao da joj nije ispalo baš sve iz minijaturnog topića Liam Hemsworth i Gabriella Brooks Glumac ne skida ruke s manekenke nakon kratkog i nimalo lijepog braka s kontroverznom pjevačicom

Iako danas slovi za jednog od najzgodnijih holivudskih frajera, u tinejdžerskim danima izgledao je znatno drugačije. U javnost je isplivala njegova stara fotka na kojoj ga je zbilja teško prepoznati jer ima plavu kovrčavu kosu, prištiće i aparatić.

Koža mu se od tada pročistila, a sredio je i frizuru dok se rezultat nošenja aparatića vidi na njegovom blistavom osmjehu. A osim lijepim licem, Liam danas mami uzdahe žena i svojim isklesanim tijelom, baš kao i njegova slavna braća, Chris i Luke.

Hemsworth je rođen 13. siječnja 1990. godine u Melbourneu, a u SAD je preselio 2009. godine sa starijim bratom Chrisom koji je najpoznatiji po ulozi Thora u filmskim adaptacijama Marvelovih stripova. Dok nisu postali poznati, živjeli su u kući svojeg menadžera, a Liam je prvu zapaženu ulogu ostvario u filmu "The Last Song" iz 2010. godine na čijem je snimanju upoznao i svoju buduću djevojku, a zatim i suprugu, pjevačicu Miley Cyrus.

Liam i Miley su dugo godina bili u turbulentnoj vezi te su nekoliko puta prekidali i mirili, da bi se u prosincu 2018. godine vjenčali u svom domu u Nashvilleu. Njihov brak nije bio dugog vijeka i odlučili su se razići nakon samo osam mjeseci, a tek kasnije se doznalo da je razlog njihova razvoda bila Mileyna nevjera. Naime, pjevačica je svojeg tadašnjeg supruga varala i sa ženama i s muškarcima, a među njima je bio i glazbenik Cody Simpson s kojim je započela vezu kratko nakon razvoda od Liama, no i s njim je također prekinula krajem prošle godine.

Liamu je utjehu pronašao u manekenki Gabrielle Brooks s kojom je u sretnoj vezi od ožujka 2020. godine, a upravo s njom je i proslavio svoj rođendan, kako prenosi Daily Mail. Gabrielle mu je pomogla zaliječiti slomljeno srce, a Liamovi prijatelji su za strane medije potvrdili da je glumac nikad nije bio sretniji.

Njezine golišave fotke koje su obišle svijet neke su razočarale, ali ona se ne brine - poslije bujne pozadine, pokazala je nešto drugo!