Liam Hemsworth nedavno se i službeno razveo od supruge Miley Cyrus.

Galerija


Liam Hemsworth od prije nekoliko dana razveden je muškarac.

Vezani članci Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Ljubavna saga bivših supružnika koji su braku izdržali "čak" 8 mjeseci konačno je gotova Miley Cyrus i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Bile su bliske prijateljice zbog muževa, no ljubav je pukla: "On zaslužuje puno bolje od nje"

Njegov kratki brak s Miley Cyrus, koji je potrajao svega osam mjeseci, tada je službeno okončan, no i jedno i drugo već su odavno krenuli dalje.

Ona se isprva zabavljala s blogericom Kaitlynn Carter, dok je sada u sretnoj vezi s pjevačem Codyjem Simpsonom, dok je Liam u kratkom roku viđen s dvije mlađahne ljepotice, no izabrao je onu drugu, manekenku Gabriellu Brooks.

S 23-godišnjom ljepoticom 7 godina stariji glumac više se ne skriva, a duo je nedavno viđen na Beverly Hillsu kako ne skida ruke jedno s drugoga. Također, Gabriella je već upoznala njegove roditelje, pa se čini da se između para poprilično brzo razvijaju stvari.

Navodno je njegova obitelj oduševljena relativno nepoznatom manekenkom, posebno nakon Miley, za koju su svi bili uvjereni da loše utječe na njega.

"Nakon prekida veze kojoj je posvetio 10 godina Liam je malo pogođen, no odlično se nosi sa svime. On je jak dečko i zaslužuje samo najbolje. Zapravo, mislim da zaslužuje puno bolje od ovoga", komentirala je jednom prilikom glumica Elsa Pataky, supruga Liamova brata Chrisa Hemswortha.

Naime, Liamova obitelj smatra kako ga je Miley javno ponizila vezama s drugim ženama od kojih nije odustajala navodno ni za vrijeme braka te time što nije htjela djecu s njim. Također, kako je sama kasnije istaknula, nikada joj nije padalo na pamet da bude kod kuće uzorna supruga, pa nikome nije jasno ni zašto se udavala.

No sve je to sada samo prošlost.

Neobična haljina osigurala joj je da se nađe u centru pažnje i pokaže da nikad bolje nije izgledala