Ludo zaljubljen

Glumac ne skida ruke s manekenke nakon kratkog i nimalo lijepog braka s kontroverznom pjevačicom

Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) +0 Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Galerija

Liam Hemsworth nedavno se i službeno razveo od supruge Miley Cyrus.

Liam Hemsworth od prije nekoliko dana razveden je muškarac.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Profesionalno, nema što! Pjevačica prošetala New Yorkom te se pravila kao da joj nije ispalo baš sve iz minijaturnog topića

Njegov kratki brak s Miley Cyrus, koji je potrajao svega osam mjeseci, tada je službeno okončan, no i jedno i drugo već su odavno krenuli dalje.

Ona se isprva zabavljala s blogericom Kaitlynn Carter, dok je sada u sretnoj vezi s pjevačem Codyjem Simpsonom, dok je Liam u kratkom roku viđen s dvije mlađahne ljepotice, no izabrao je onu drugu, manekenku Gabriellu Brooks.

S 23-godišnjom ljepoticom 7 godina stariji glumac više se ne skriva, a duo je nedavno viđen na Beverly Hillsu kako ne skida ruke jedno s drugoga. Također, Gabriella je već upoznala njegove roditelje, pa se čini da se između para poprilično brzo razvijaju stvari.

Navodno je njegova obitelj oduševljena relativno nepoznatom manekenkom, posebno nakon Miley, za koju su svi bili uvjereni da loše utječe na njega.

"Nakon prekida veze kojoj je posvetio 10 godina Liam je malo pogođen, no odlično se nosi sa svime. On je jak dečko i zaslužuje samo najbolje. Zapravo, mislim da zaslužuje puno bolje od ovoga", komentirala je jednom prilikom glumica Elsa Pataky, supruga Liamova brata Chrisa Hemswortha.

Naime, Liamova obitelj smatra kako ga je Miley javno ponizila vezama s drugim ženama od kojih nije odustajala navodno ni za vrijeme braka te time što nije htjela djecu s njim. Također, kako je sama kasnije istaknula, nikada joj nije padalo na pamet da bude kod kuće uzorna supruga, pa nikome nije jasno ni zašto se udavala.

No sve je to sada samo prošlost.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk i Riccardo Tisci (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) +0 Irina Shayk (Foto: Profimedia) Celebrity Neobična haljina osigurala joj je da se nađe u centru pažnje i pokaže da nikad bolje nije izgledala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene