Liam Hemsworth je napokon sretan i to sa sedam godina mlađom manekenkom Gabriellom Brooks.

Galerija


Liam Hemsworth (30) prošlog ljeta je doživio bračni krah s pjevačicom Miley Cyrus (27) nakon manje od godinu dana od vjenčanja. 

Vezani članci Miley Cyrus i Liam Hemsworth - 2 Brak joj je propao nakon osam mjeseci, a otkrila je zašto nije plakala za muškarcem kojeg žene obožavaju Miley Cyrus i Cody Simpson - 1 Varala je glumca za kojim žene uzdišu, a među ostalim i sa sadašnjim dečkom koji ju potiče na dobra djela

Otad je Miley imala kratku romansu s blogericom Kaitlynn Carter (31), a trenutno je u vezi s pjevačem Codyjem Simpsonom (23). No Liam je puno teže primio razvod, koji je finaliziran tek prošlog mjeseca i prvi put je nedavno viđen s novom djevojkom, modelom Gabriellom Brooks (23). 

Glumac i Gabriella su viđeni u Los Angelesu u četvrtak na ručku. Izvor za američki People  rekao je kako je par u ozbiljnoj vezi, a da je Liam djevojku upoznao i sa svojom starijom braćom, glumcima Lukeom i Chrisom te s roditeljima. 

Liam je Gabriellu poveo i u Australiju, njegovu rodnu zemlju. Glumčevi prijatelji kažu kako je napokon sretan nakon razvoda i da sa svojom djevojkom ima puno zajedničkoga. Oboje vole surfanje, vježbanje i uživanje na plaži. 

"Liam je u posljednje vrijeme u odličnom raspoloženju", ističu njegovi prijatelji. 

Kako su pisali američki mediji, razvod između glumca i pjevačice je bio težak. Dok je Miley optuživala Liama da previše pije i uzima opojne supstance, on se povjerio prijateljima da je njihov brak gotov jer ga je varala s blogericom Kaitlynn i drugim ženama. 

Nakon što je upropastio izgled jednim potezom, viđen kako odlazi u kliniku za odvikavanje