Liam Hemsworth i Gabriella Brooks upoznali su se krajem 2019. nakon propasti njegova braka s Miley Cyrus.

Galerija


Liam Hemsworth (31) i osam godina mlađa manekenka Gabriella Brooks vezu su započeli krajem 2019., a čini se kako njihova ljubavna idila i dalje traje. 

Vezani članci Liam Hemsworth Žene ga danas obožavaju, no slavnog ljepotana je teško prepoznati na fotki iz tinejdžerskih dana Liam Hemsworth Nakon razvoda od skandalozne supruge koja voli i žene, ljepotan predstavio novu djevojku roditeljima

Glumac je viđen s Gabriellom na plaži u australskom gradu Byron Bayu, gdje su uživali u međusobnom društvu, ali i u društvu svojih pasa. Hemsworth i Brooks grlili su se i ljubili te povremeno kupali, u čemu su im se pridružili njihovi ljubimci. 

Liam se povremeno istezao, a zgodni par privlačio je poglede prolaznika. I glumac i manekenka odlično su izgledali i dok je Gabriella pokazala svoju vitku figuru u crnom bikiniju, na Hemsworthu je u prvi plan došao njegov isklesani torzo. Isticala se i njegova brada od koje, kako se čini, ne misli još odustati. 

Inače, Gabriella je pomogla Liamu da preboli razvod od pjevačice Miley Cyrus koji se dogodio u kolovozu 2019., osam mjeseci nakon romantične ceremonije. Hemsworth je prekidao i mirio se s pjevačicom od 2009., a 2016. su opet bili u vezi i dvije godine kasnije u prosincu 2018. su se vjenčali.

Na benzinsku je stigla Lamborghinijem, ali zbog haljine koju je nosila auto je potpuno pao u drugi plan!

Rijetki znaju da je upravo on prvi suprug najpoželjnije žene na svijetu, a danas živi daleko od očiju javnosti