dobro je prošao

Problematični pjevač ispao iz helikoptera pa pokazao ozljede: "Tko je rekao da je rock & roll mrtav"

Liam i Noel Gallagher (Foto: AFP) Liam i Noel Gallagher (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Liam i Noel Gallagher (Foto: AFP) Liam Gallagher (Foto: Getty Images) Liam Gallagher (Foto: Getty Images) Liam Gallagher (Foto: Getty Images) +0 Liam Gallagher (Foto: Getty Images) Galerija

Liam Gallagher na Twitteru je objavio svoju fotografiju s modricama i ogrebotinama koje je zadobio prilikom pada iz helikoptera.

Liam Gallagher, 48-godišnji bivši frontman grupe Oasis, svojim je obožavateljima otkrio da je nakon nastupanja na festivalu na otoku Wight pao iz helikoptera, podijelivši na Twitteru fotografiju s izudaranim licem, javlja u nedjelju BBC.

Pogledaj i ovo Liam Gallagher (Foto: Getty Images) Šokantna snimka Snimka koja je zgrozila javnost: Pomahnitali pjevač Oasisa zgrabio vlastitu djevojku za vrat i počeo je gušiti...

Gallagher se usporedio s Keithom Moonom, pokojnim bubnjarem skupine Who koji je bio poznat po divljem ponašanju te se našalio da bi fotografija lica s modricama mogla biti omot njegova sljedećeg solo albuma.

"Pogledajte ovo, sinoć sam ispao iz helikoptera, ne može sve ići glatko, tko je rekao da je rock & roll mrtav. Keith Moon, pojedi kožnatu opnu svog bubnja, hajde, znate me", napisao je Liam u opisu fotografije.

Na pitanje jednog obožavatelja s koje je visine pao, Galagher je u šali odgovorio: "Sa 30.000 metara".

Liam je inače poznat po svoje problematičnom ponašanju što je u koenčnici dovelo i do raspada Oasisa koji je osnova o bratom Noelom. Bend se raspao kada je Noel prelomio da više ne može raditi s Liamom. Dva brata nerijetko su bila u sukobu tijekom 18-godišnjeg postojanja Oasisa

Uskoro će biti prikazan novi dokumentarni film "Oasis Knebworth 1996", kojim se slavi 25 godina od kada je Oasis svirao dva koncerta u Knebworth parku.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene