Koncert za pamćenje

'Letu Štuke' unplugged uživo za publiku iz cijelog svijeta!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Večeras ne propustite prvi unplugged koncert benda ’Letu Štuke’.

Prvi unplugged koncert benda ’Letu Štuke’ održava se večeras u Beogradskom Mikser House-u (Karađorđeva 46). Bend u proširenom sastavu će ovom prilikom izvesti svoje poznate hitove u drugačijim aranžmanima – bez struje, a u njihovoj glazbi, kao i u nastupu predgrupe ’Ničim izazvan’, moći će uživati publika iz cijelog svijeta zahvaljujući prijenosu uživo, dostupnom na stranici: http://webtv.telekom.rs/mikser, kao i na 'Mikser' android aplikaciji

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Rick Ross dolazi na Zrće - koncert skoro raspordan!

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima i u Mikser House-u po cijeni od 80 kuna Ukoliko ostane slobodnih mjesta, karte će biti dostupne i na ulazu po ceni od 100 kuna.

'Letu Štuke' su se u regiji proslavile abumom 'Letu Štuke', na kojem su poznati hitovi 'Mjesto za dvoje', 'Šutiš', 'Minimalizam', kao i duet sa Darkom Rundekom 'Sunce', nakon čega je uslijedio jednako uspješan drugi CD 'Proteini i ugkljikohidrati' (2008) sa singlovima 'Tesla', 'Paranoja', 'Belladonna', 'Psiho'. Letu Štuke čine: Dino Šaran (vokal,gitara), Djani Pervan (bubnjar, producent), Emir Jugo (gitara), Bojan Ahac (klavijature) i Dejan Ostojić (bas gitara).

Trilogiju zatvara album 'Brojevi račun' s kojeg su najpoznatiji singlovi: 'Brojevi računa', 'U ovom svijetu' i 'Dembelija'. Letu Štuke u veljači 2014. godine izdaju i samostalni singl 'Padaj'. Na večerašnjem koncertu gostujući muzičari su: Esad Bratović (gitare) i Ivan Radoja (violina).

'Ničim izazvan' je bend koncentriran na autorsku glazbu s krajnje iskrenim tekstovima inspiriranim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do funka i roka, čak i do flertanj s pankom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene