Tulum u Alpama

LET 3 i Majke rasplesali Alpe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

KnockOut Snow Festival još jednom je opravdao očekivanja najzabavnije skijaške manifestacije za mlade u Europi.

LET 3 i Majke rasplesali su tisuće mladih iz Hrvatske i regije u prekrasnom Orciersu! Oduševljeni ljubitelji snježnih avantura pjevali su i plesali do ranih jutarnjih sati a najveći hitovi popularnih rock grupa orili su se Francuskim Alpama. Čak nekoliko sati bez prestanka su izmjenjivali hit za hitom, a nakon samog završetka publika je ih je jednoglasno zvala na bis. Hrvatski rockeri slobodne trenutke koriste kako bi uživali u snježnim padinama a viđeni su i u grudanju s kolegama glazbenicima.

Pogledaj i ovo Goran Bare premijera Goran Bare & Majke predstavljaju novi singl i spot "Rođen za suze", uskoro stiže i novi studijski album

Ludilo u Francuskim Alpama!

“Nevjerojatno ludilo je ovdje u Orciersu. Čarobna atmosfera u prekrasnim planinama, tisuće mladih, energičnih ljudi željnih sporta i zabave koji uživaju u svakom trenutku. Glazbeni program je fantastičan I super se zabvaljamo!” – izjavio je oduševljeni student Marko iz Zagreba.

KnockOut Snow Festival najveće je okupljanje mladih iz Hrvatske i regije, koje se pokazalo kao odličan spoj sporta i zabave. Domaćini Francuzi oduševljeni su mladim ljudima, koji su se za cijelo vrijeme Festivala domaćinima pokazali kao zahvalni gosti, a zajednička druženja u svijet šalju sliku rasplesanih i raspjevanih mladih ljudi, koji podjedanko uživaju u sportskom zdravom životu i pjesmi koja spaja ljude. O dolasku više nekoliko tisuća Hrvata I ove godine izvještavaju regionalni francuski mediji koji prenose o odličnoj atmosferi kojoj nisu odoljeli ni domaćini u Orcieresu.

Vrhunske partije u jednom od najljepših mjesta u južnim francuskim Alpama slijedećih će dana zagrijati grupe Connect i Hladno Pivo, hrvatsko - slovenski DJ duo Vanilazz, britanske DJ zvijezde The Shapeshifters i DJ Luca Montecchi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene