Lepa Brena i njezin suprug Boba Živojinović 2000. godine proživljavali su najteže životne trenutke kada im je otet sin Stefan.

Galerija


Legendarna srpska pjevačica Lepa Brena prošlog je vikenda održala dva koncerta u zagrebačkoj Areni.

Vezani članci Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić otkrila detalje svog ljubavnog statusa te napokon progovorila o onom pravom Lepa Brena Lepa Brena odgovorila hrvatskim generalima: "Meni je prvoj bilo mjesto tamo, došla sam s porukom ljubavi"

Jedna od najseksepilnijih žena bivše Jugoslavije Lepa Brena raspjevala je rasprodanu zagrebačku Arenu izvevši pred hrvatskom publikom 45 pjesama iz više od 35 godina duge karijere.

Uz specijalne audiovizualne efekte, bend, zbor, plesače, akrobate, Brena je na ovom glazbeno-scenskom spektaklu imala i posebnog gosta, sina Stefana Živojinovića, s kojim je otpjevala duet "Jedan dan života".

Upravo je zbog 26-godišnjeg Stefana pjevačica svojevremeno proživljavala najteže životne trenutke. Podsjetimo, 23. studenog 2000. godine Stefan je otet ispred obiteljeske kuće u Beogradu. Navodno je tada s majkom krenuo kod frizera, no vratio se kući pokupiti role i tada su ga otmičari uspjeli zgrabiti.

Pet dana njegovi roditelji nisu znali je li živ, a onda su se javili otmičari s iznosom otkupnine. "Stefana možete otkupiti na dva načina. Živog za 2,5 milijuna maraka ili mrtvog za pet milijuna maraka. U drugom slučaju otkupljivat ćete dio po dio dječakova tijela. Za svaki dan kašnjenja na Stefanovoj ruci bit će prst manje, a nakon deset dana Stefana ćete mrtvog otkupiti", rekli su tada pjevačici otmičari te njoj i suprugu dali dva dana da ispune njihove zahtjeve.

Dječak je vraćen kući nakon tjedan dana provedenih u podrumu, no veći dio te priče još je uvijek obavijen velom tajne. Otmičari nikada nisu uhvaćeni, a dugo se šuškalo da se radilo o članovima ozloglašenog zemunskog klana. Također, spominjalo se i kako iza otmice stoji pokojni srpski premijer Zoran Đinđić.

Čak postoji i nekoliko teorija kako je Stefan vraćen svojoj obitelji. Neki tvrde da je Brena bila na nišanu snajperista dok je Boba predavao novac otmičarima, druga da ga je majka skupila negdje pored Dubrovnika, a treća da je Stefana kući doveo taksist koji ga je skupio na beogradskom Kalemegdanu nakon primopredaje.

"Ne želim da me ljudi sažalijevaju zbog toga što mi se dogodilo. Tijekom života shvatio sam da trebam razmišljati samo pozitivno i u svemu pronaći nešto dobro. Ima i puno gorih stvari koje se događaju ljudima, tako da je ovo moje zapravo smiješno. Ne razmišljam o tome hoće li se te ljude ikad pronaći, ta je priča za mene odavno završena. Jedno sam vrijeme imao u planu snimiti dokumentarni film o svemu, ali sada se dvoumim oko toga. Mislim da nema potrebe ljude opterećivati takvim stvarima. Sada sam fokusiran samo na svoju glazbenu karijeru, vidjet ćemo što će budućnost donijeti", otkrio je u travnju za Slobodnu Dalmaciju Stefan. 

Kraljica estrade pomela društvene mreže: Što kažete na još jedno besprijekorno izdanje Maje Šuput?