Teško joj je

Tužna i sama Lepa Lukić u strogoj izolaciji: "Plakala sam jutros pola sata, nemam zaliha"

Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Lukić +0 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Galerija

Lepa Lukić oglasila se iz samoizolacije u kojoj mora biti zbog koronavirusa.

Legendarna pjevačica narodne glazbe, 80-godišnja Lepa Lukić već neko vrijeme ne izlazi iz svog stana, u kojem sama živi, i to zbog mjerea predostrožnosti i izvanrednog stanja koje je proglašeno u Srbiji zbog pandemije koronavirusa.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

"Dobro sam, kod kuće sam i slušam sve što kažu, a i gdje ću kupovati kad je prazno sve i ne bih riskirala. Nemam zalihe, to mi je ružno prema drugima, da mislim samo na sebe. Prijateljica iz Kaluđerice, koja je mlađa, dolazi i donosi mi namirnice", izjavila je Lepa za Telegraf i dodala da joj je i kolegica Snježana Đurišić ponudila pomoć što ju je u potpunosti ganulo.

"Plakala sam jutros pola sata zbog Snežane Đurišić, ona mene voli od svoje devete godine i zvala je da me pita treba li mi nešto. Sjetila se da trebam biti kući, pa mi je ponudila da donese što mi treba. U pola tri će mi Snežin sin Sloba donijeti hranu za mačke, samo to nisam imala. Kaže Sneža meni: "Imaš mene, ne treba nikog da zoveš". Njezin sin je tu za mene. Znala sam da je Sneža čovjek, ali me posebno raznježila što se sjetila mene", izjavila je Lepa.

Ona je na profilu na Instagramu objavila i fotografiju iz svog dnevnog boravka, na kojoj sa zaštitnom maskom na licu gleda televiziju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Lukić (@lepa_lukic_official) on

Na društvenim se mrežama o koronavirusu odlučio oglasiti i princ Harry, koji je trenutno u samoizolaciji sa suprugom Meghan Markle i sinom Archijem, u u njihovu kanadskom domu. 

Točnije, objavio je vijest kako su Invictus igre, koje su trebale biti održane sljedeći mjesec otkazane zbog koronavirusa . Sportsko natjecanje aktualnih ili umirovljenih vojnih osoba s invaliditetom koje je sam pokrenuo, vjerojatno će biti održano u svibnju ili lipnju 2021. godine. 

"Jako mi je žao što nismo mogli ovo ostvariti. Ovo je bilo nevjerojatno teška odluka za sve nas. Znam da ste sigurno svi razočarani, ovo je fokus koji vam je svima potreban i želim vas potaknuti da ga takvim i dalje održavate. Dobra vijest je što ćete za 12 mjeseci biti u još boljoj formi", poručio je Harry. 

A na drugom kraju svijeta u samoizolaciji je i manekenka Heidi Klum koja čeka rezultate testiranja na koronavirus, čemu se podvrgnula nakon što se razboljela 7. ožujka. 46-godišnja Heidi trenutno boravi u svom luksuznom stanu vrijednom 9,875 milijuna dolara vrijednom stanu na Bel-Airu odakle objavljuje fotografije na društvenim mrežama. 

Njezin suprug Tom Kaulitz također se testirao na virus, a njegovi su nalazi nasreću bili negativni. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) +0 Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Celebrity Atraktivna manekenka se skinula u minijaturni bikini i provela dan sa sinom na plaži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene