Lepa Brena jutros je nakon doručka nezgodno pala niz stepenice i slomila lakat.


Lepa Brena obratila se svojim obožavateljima nakon vijesti o nezgodi.

Vezani članci Saša Lozar Mnogi još ne vjeruju da ovo na slici nije Lepa Brena: ''Pa ti si stvarno genijalac, šta bi babe dale da tako izgledaju!'' Saša Lozar Treba li se Lepa Brena zabrinuti zbog ovih prizora? Vitko tijelo i duge noge koje bi baš svakog zavarale!

'U trenutku dok sam silazila niz stepenice mog apartmana na Zlatiboru, u jednoj ruci nosila sam torbu i šalicu za kavu. Pri dnu stepenica sam se poskliznula i poletjela naočigled moje obitelji i prijatelja', objašnjava Brena neugodnu situaciju.

'Čim sam osjetila da ne mogu da pomicati lakat, shvatila sam što se događa. Da mi se, nažalost, ponavlja situacija od ljetos', nastavila je.

Odmah nakon što je pala, suprug ju je odvezao liječniku u Beograd.

'Došli smo u Beograd, snimila sam ruku i liječnik me obradovao rekavši da ne moram na operaciju i da ću ovaj put proći samo sa gipsom', sretna je Brena.

Ima poruku i za svoje obožavatelj koje neće moći razveseliti svojim nastupima zato što mora mirovati.

'Žao mi je što se sve ovo događa pred nastupe i što neću moći družiti se s fanovima u Živinicama i Travniku u Bosni i Hercegovini gdje smo ovih dana trebali odraditi sjajne koncerte. Sada sam na lijekovima i do daljnjega odmaram'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook