Strašno

OTKRIVENA TAJNA BRENINE SLAVE Što je prethodilo velikoj karijeri?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neke situacije u životu jednostavno se namjeste. Dramatični niz događaja doveo je Brenu do velike slave.

Lepa Brena jedna je od najvećih balkanskih zvijezda, to nitko ne može osporiti. Međutim, njezin veliki uspjeh nikad se ne bi dogodio da njena prethodnica nije doslovno oteta s pozornice, tijekom nastupa. Srpski Telegraf prisjeća se kako je Breni prethodila Spasa Mečanin, žena za koju dana ne zna nitko. Spasa je možda i najzaslužnija za to što je Brena danas ono što jest.

Pogledaj i ovo Lepa Brena ''želim da je poštuju!'' Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

Naime, Spasa je pjevala u bendu "Lira šou", gradivši uz Sašu Popovića sjajnu karijeru. No, njezin tadašnji dečko, boksač Mališa, nije želio da mu buduća supruga bude pjevačica. Zato je na jednom od nastupa došao i doslovno oteo Spasu s bine.

Otad se Spasa više nije pojavljivala, a zamijenila ju je Lepa Brena, dok je "Lira šou" postao "Slatki greh". Ove priče sjećaju se danas tek stariji producenti i glazbene zvijezde. Dok se Spasa udala, Brena je harala bivšom državom, a kultni status zadržala je do danas.

Naravno, treba napomenuti da je Brena itekako radila za svoju plodnu karijeru, a priča o Spasi tek je okolnost koja ju je "pogurala".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene