Lepa Brena održat će dva koncerta u zagrebačkoj Areni, i to 14. i 15. prosinca, a sastavljena je i set lista hitova koje će izvesti pred hrvatskom publikom.

Galerija


''Želim da koncert u Areni bude fenomenalan vjerujem da će mi se ta želja ispuniti. Napravit ćemo dosta toga drugačijeg i novog, a publika će biti najzadovoljnija'', najavila je Lepa Brena koncerte u zagrebačkoj Areni.

Vezani članci Nacionalni stožer civilne zaštite postavlja krevete za oboljele od korona virusa u Areni - 1 Društvenim mrežama širi se snimka koja je uznemirila Zagreb: Evo za koga se pripremaju kreveti u Areni Nina Badrić Čarobna večer kao kruna karijere: Tko je kriv za tremu Nine Badrić i zašto je tijekom nastupa gutala knedle

Najpopularnija pjevačica u regiji nakon deset godina od posljednjeg nastupa u toj dvorani održat će u organizaciji Star produkcije čak dva nastupa, i to 14. i 15. prosinca. Jedna od najvećih zvijezda s ovih prostora show koji će predstaviti u Zagrebu osmislila je sama, a već je sastavljena i set lista hitova koje će Brena izvesti pred hrvatskom publikom.

''U svakoj zemlji znam koje su pjesme najpopularnije i znam koje hitove je hrvatska publika izabrala za svoje favorite. Uskoro krećemo i s probama jer želim biti potpuno spremna za te koncerte, koji će biti rapsodija glazbeno-scenskog nastupa, pozitivne energije i veselja, a to je cilj i smisao druženja '', kaže pjevačica, koja je na vrhu glazbene scene više od 35 godina.

Već desetljećima njezini koncerti jamstvo su nezaboravnog glazbenog iskustva, a svakim svojim nastupom i dalje dokazuje zašto je bila i ostala jedna od najvećih zvijezda u regiji. Na najavljenim koncertima u Zagrebu Brena će uz specijalne audiovizualne efekte, bend i goste glazbenike imati i zbor, plesače te akrobate.

S njom će u Zagreb doći i obitelj, koja joj je česta potpora na turnejama. 

''Oni ne bi propustili ovako jedan veliki spektakl jer su moja potpora na svim većim koncertima. Upravo su oni zaslužni za sve moje uspjehe'', istaknula je Brena.

Zagrebačka Arena još jednom će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla, a ulaznice za koncert 15. prosinca mogu se kupiti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.