Objasnila što joj je bitno

Lepa Brena progovorila o homoseksualnosti i stanju društva na Balkanu

Lepa Brena (FOTO: Davor Javorovic/Pixsell) Lepa Brena (FOTO: Davor Javorovic/Pixsell) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (FOTO: Davor Javorovic/Pixsell) Lepa Brena (FOTO: Instagram) Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Lepa Brena (FOTO: Instagram) +0 Lepa Brena (FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL) Galerija

Osim što se osvrnula na situaciju koja vlada na Balkanu, otkrila je i poneki detalj o skorom vjenčanju svog posinka Filipa.

Lepa Brena, najveća folk-zvijezda na ovim prostorima, trenutno je u velikim pripremama za vjenčanje svojeg posinka Filipa.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 1 Što kažete? Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog Olivera, poslušajte kako zvuči njena verzija!

"Kada su nam javili da su se zaručili, svi smo se rasplakali. Boba, ja, Filipova majka... To je jedan vrlo emotivan trenutak kada vaše dijete, vaša beba, netko koga ste njegovali, počinje neki novi život. Svi volimo Aleksandru i nevjerojatno mi je drago što sam dobila pojačanje, tako da više nije četiri prema jedan u našem domu za muškarce, već je četiri prema dva. Aleksandru jako volim, osoba sam koja dobro zna koliko joj je život naporan zato što radi isti posao kao ja. Imam mnogo razumijevanja, a od mene će uvijek imati svu pomoć", kazala je Lepa Brena, koja stalno ističe da su različitosti lijepe i da ih ne treba gledati kao problem. Upravo tim vođena, Brena je izdala i album pod nazivom "Zar je važno da l' se pjeva ili peva".

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Lepa Brena (FOTO: Instagram) Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Lepa Brena (FOTO: Instagram)

"Problem koji vlada na ovom našem području jedna je vrsta primitivnog animoziteta koji postoji. Ne treba kopati po starim ranama, intimi i privatnosti. Idemo malo da se osvijestimo jer je 21. stoljeće, civilizacija, urbanizacija, edukacija. Ajde da mi koji smo javne ličnosti pokažemo da nismo svi za reality programe. Da smo protiv toga da se u medijima pokazuje seksualna agresija, vjerska, nacionalna i spolna. Apsolutno sam protiv toga", govorila je Brena za Kurir.

Brena spominje kako ne treba pokazivati spolna agresiju, no njezin kolega Aca Lukas, s kojim usko surađuje, nedavno je vrijeđao gay populaciju.

"Mene ne interesira ničija opredijeljenost. S publikom imam vanserijski odnos, mi nemamo seksualni odnos. Mi moramo naučiti da postoje različitosti. Svako od nas treba živjeti svoj život. Meni je bitno samo da li je dobar prema meni. Za mene postoji jedna osoba sa kojom spavam i interesira me ta vrsta seksualnosti samo s tom osobom, a zabadanje nosa u tuđu intimu, naučila sam u svojoj obitelji davno, da je to nekulturno'', govori Brena.

Lepa Brena (FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL) Lepa Brena (FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene