Lepa Brena (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Lepa Brena (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Već se dugo govori da Lepa Brena ima problem sa zdravljem.


Već se dugo vremena govori o tome kako Lepa Brena ima narušeno zdravlje. Priča se kako ima rak i kako je cijela obitelj potresena.

Baš zato oglasila se i sama pjevačica. ''To su gluposti. Nemam rak i sasvim sam zdrava'', kazala je Brena na pitanje kako se osjeća.

Brena je posljednjih dana viđena kako se šeta centrom Beograda. Bila je u društvu prijateljice i dobro raspoložena. Čak je i pušila nargilu, prenosi Blic.

''Ona se osjeća odlično. Cijela priča je prenapumpana. Ona je za svoje godine pravi lav'', kazao je njezin sin na upit kako mu je majka.

Podsjetimo, Brena je prije sedam godina imala operaciju ciste na jajniku.

"Šutjela sam svih ovih godina, sve do danas. U isto vrijeme Angelina Jole se podvrgla dvostrukoj mastektomiji jer je bila pozitivna na spomenutom testu. Otišla sam kod profesora Svetozara Damnjanovića, koji mi je objasnio što se sve može dogoditi. Ako mi vjerujete, dva dana nisam mogla ponoviti svoj broj telefona, toliko sam bila u šoku. Bila sam jako uplašena, nisam znala za sebe. Imala sam takav strah da neću izvesti djecu na put. Užasne slike su mi prolazile kroz glavu. Ipak, bolje je prihvatiti neke teške činjenice na vrijeme i znati kako se boriti s njima nego bježati od istine", kazala je nedavno Lepa Brena.

Lepa Brena (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Lepa Brena (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)