Lepa Brena otkrila je da je imala neugodnu situaciju zbog alkohola.

Galerija


Lepa Brena nije ljubitelj alkohola, no i ona se našla u situaciji da popije malo previše, pa se tako danas sjeća toga kao lošeg iskustva.

Vezani članci Slika nije dostupna U pijanom je stanju izigravao huligana, pa se posramio nedjela i iskupio – i zato mu svaka čast! Slika nije dostupna Slupao je pet automobila, izvukli su ga iz vozila - mrtvog pijanog!

''Ne volim žestoka pića. Sjećam se da smo negdje bili, dali su mi viski i stalno su mi dosipavali. Kada pijete jedno piće, onda pijete samo to. Nikako ne treba miješati se. Meni su pomiješali neka dva ili tri viskija. Tada se sve završilo već nakon sat vremena s onom pričom da idete u kupaonu i zagrlite WC školjku'', priznala je Brena te kazala kako mlade treba educirati kada je alkohol u pitanju.

''Mlade ljude koji su pred velikim iskušenjima treba naučiti kako se pije i koliko se pije. Naprosto da prepoznaju ukuse. Nije suština da se pije alkohol da bi čovjek zaboravio tko je i što je? Već da se otkrije ta neka senzualnost, vrsta čari kada imate dobru hranu, s dobrim pićem. Ili za mlade kada treba cijelu noć da se provedete da se ne prepijete i da vas sutra ne boli glava. Mislim da su to stvari o kojima treba razgovarati, kao što se u kući vode razni razgovori - od religije, preko seksualnosti, tako bi trebalo da se ljudi nauče o alkoholu. To je životna škola koju treba naučiti'', kazala je Lepa Brena za Kurir.

Severina napokon progovorila o golišavim fotkama: ''Najbolji savjet dao mi je moj dida''

Nekada je bila prvi dekolte među navijačicama i tiha patnja svakog frajera, a danas ne sliči na sebe

Preminula bivša djevojka slavnog glazbenika s kojom ima troje djece