žena je bomba

Kakve noge! Nekada je bila seks simbol, a danas... Pjevačica blista i u šestom desetljeću

Lepa Brena (FOTO: Instagram) Lepa Brena (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lepa Brena (FOTO: Instagram) Galerija

Lepa Brena vratila se s odmora koji je provela na Tajlandu i bajkovitim Maldivima. Seksi izdanjima raspametila je svoje obožavatelje.

Za Lepu Brenu vrijeme kao da je stalo. Jedna od najvećih glazbenih zvijezdi bivše Jugoslavije i u šestom desetljeću mami uzdahe obožavatelja. Svojim nevjerojatnim izgledom Brena se često hvali na društvenim mrežama, a njezinim obožavateljima za oko su posebno zapele fotografije nastale tijekom obiteljskog odmora kojeg je pjevačica provela na Tajlandu i Maldivima.

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Pogledaj i ovo Lepa Brena raspričala se i o nadimku Lepa Brena bez zadrške otkrila najluđe mjesto na kojem je vodila ljubav, ali i kako je u samo jednom danu zaradila 150 tisuća eura!

Egzotične lokacije poslužile su joj kao sjajna kulisa za fotografiranje pa je Brena spremno pozirala u providnim kombinacijama. U haljini visokog proreza pokazala je duge noge i ostavila bez daha. Da joj godine ne mogu ništa pjevačica je pokazala već nebrojeno puta, no na ovom zamamnom izdanju pozavidjele bi joj i brojne dvostruko mlađe kolegice.

"Nestvarno. Ovakvo se savršenstvo ne rađa više", "Savršena i u ovim godinama", "Još ljepša nego s 25. Vrijeme joj ništa ne može", samo su neki od komentara koji su Breni stigli nakon što je na Instagramu pokazala svoju seksi stranu.

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene