Ima stila!

Lepa Brena otvorila vrata svog luksuznog doma u elitnom dijelu Beograda: "Kao kraljica u dvorcu"

Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: IN Magazin) - 1 Lepa Brena (Foto: IN Magazin) - 5 Lepa Brena (Foto: Screenshot Youtube) Lepa Brena (Foto: Instagram) +0 Lepa Brena (Foto: Instagram) Galerija

Lepa Brena pokazala je kako izgleda njezin beogradski dom.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, 58-godišnja Lepa Brena, koja će ove godine održati i veliki koncertni spektakl u Zagrebu, otvorila je vrata svog luksuznog beogradskog doma i otkrila dio svoje intime obožavateljima.

Pogledaj i ovo Lepa Brena ''želim da je poštuju!'' Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

Neke od fotografija kuće i dvorišta pjevačica je nedavno podijelila i na svom profilu na Instagramu, a neki od pratitelja usporedili su je s kraljicom koja živi u dvorcu.

Lepa Brena tako je otkrila detalje iz kuhinje, dnevnog boravka, dvorišta s bazenom uz koji se nalaze ležaljke i vanjski bar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Lepa Brena i njezin suprug, 55-godišnji umirovljeni tenisač Slobodan Boba Živojinović u luksuznoj domu na elitnoj Bežanijskoj kosi žive dugi niz godina, zajedno s najmlađim sinom Viktorom, dok su se stariji Filip i Stefan odselili.

Podsjećamo, Lepa Brena će nakon deset godina održati koncert u zagrebačkoj Areni 14. prosinca, a osim u Zagrebu nastupit će i u drugim većim gradovima regije, a njezini obožavatelji zbog toga ne kriju oduševljenje.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) +4 Princ Harry, William i Meghan Markle (Foto: AFP) Celebrity Princ iz pakla, a ne bajke: William je Kate prije braka tretirao kao sluškinju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene