Lepa Brena pokazala je kako izgleda njezin beogradski dom.

Galerija


Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, 58-godišnja Lepa Brena, koja će ove godine održati i veliki koncertni spektakl u Zagrebu, otvorila je vrata svog luksuznog beogradskog doma i otkrila dio svoje intime obožavateljima.

Vezani članci U Beogradu ustoličen patrijarh Porfirije - 6 U Beogradu ustoličen novi patrijarh Porfirije, stigle i čestitke iz Hrvatske Vilim Ribić Ispravak Vilima Ribića: ''Kuća me koštala 180.000 eura''

Neke od fotografija kuće i dvorišta pjevačica je nedavno podijelila i na svom profilu na Instagramu, a neki od pratitelja usporedili su je s kraljicom koja živi u dvorcu.

Lepa Brena tako je otkrila detalje iz kuhinje, dnevnog boravka, dvorišta s bazenom uz koji se nalaze ležaljke i vanjski bar.

Lepa Brena i njezin suprug, 55-godišnji umirovljeni tenisač Slobodan Boba Živojinović u luksuznoj domu na elitnoj Bežanijskoj kosi žive dugi niz godina, zajedno s najmlađim sinom Viktorom, dok su se stariji Filip i Stefan odselili.

Podsjećamo, Lepa Brena će nakon deset godina održati koncert u zagrebačkoj Areni 14. prosinca, a osim u Zagrebu nastupit će i u drugim većim gradovima regije, a njezini obožavatelji zbog toga ne kriju oduševljenje.

Princ iz pakla, a ne bajke: William je Kate prije braka tretirao kao sluškinju