Veliko ulaganje

Brena se odvažila za novi poslovni pothvat, poznat je pokoji detalj, ali sve je još obavijeno velom tajne!

Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena i Boba Živojinović (Foto: Instagram) Lepa Brena i Boba Živojinović (Foto: Instagram) +0 Lepa Brena Galerija

Lepa Brena i njezin suprug Boba Živojinović navodno planiraju otvoriti hotel sa skijalištem u Bosni i Hercegovini

Legendarna srpska pjevačica Lepa Brena od davnih je dana pokazivala smisao za poduzetništvo i uspješno poslovanje, a čini se da se sada odlučila za novi potez i jedno veliko ulaganje.

Pogledaj i ovo Lepa Brena ''želim da je poštuju!'' Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

Prema pisanju tamošnjih medija 61-godišnja Brena i njezin suprug Boba Živojinić planiraju gradnju hotela sa skijalištom na Trebeviću iznad Sarajeva te bi uskoro trebala sklopiti ugovor s lokalnim vlastima. Načelnik Općine Istočnog Starog Grada Bojo Gašanović potvrdio je za Klix.ba da je regulacijski plan već usvojen i to za dvije skijaške staze s tri zone, uz koju će navodno biti izgrađen hotel s wellnes centrom, no da je Lepa Brena investitor nije želio potvrditi.

Brena je jedna od najuspješnijih pjevačica ovih prostora, koja je ostvarila zavidnu glazbenu karijeru i kojoj se kraj još ne nazire, no o jednom njezinom poslovnom pothvatu sve do nedavno je malo ljudi znalo.

Naime, Brena je još 1993. godine odlučila otvoriti vlastiti kiosk s hranom u Novom Sadu, točnije s pljeskavicama, a koji i 29 godina kasnije uspješno posluje, prenosi Srpski telegraf.

"Iako svi znaju da je Brena prodala Grand produkciju, rijetko tko zna da ona ima drugi biznis, kojem se sada očigledno više posvetila – pljeskarnicu. Punih 29 godina u centru Novog Sada posjeduje taj lokal na kojem se prodaju pljeskavice i druga brza hrana, pa joj je to sada dobrodošlo, da nastavi biti gazdarica, pa makar i u fast foodu", izjavio je izvor za Telegraf.

Lepa Brena je inače bila jedna od osnivačica Grand produkcije, koju su ona i suprug Boba Živojinović prodali za navodnih 30 milijuna eura, i to kupcu čiji identitet nije otkriven.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Senidah (Foto: Instagram) Celebrity Najnovije golišave fotografije Senidah otkrile nešto što je pokrenulo lavinu reakcija: ''Najljepša i najprirodnija na Balkanu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene