Tako ona zavodi

Lepa Brena otkrila tajne iz spavaće sobe - ljubav traži žrtve

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O Lepoj Breni zna se već gotovo sve, ipak, tu i tamo nas iznenadi nekom neočekivanom izjavom.

Balkanska diva, kako je mnogi nazivaju, Lepa Brena, već je 25 godina u braku sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem. Kako tvrde nikada nisu imali ozbiljnijih kriza, a činjenica je da nije bilo nikakvih skandala kada su njih dvoje u pitanju. Ona je uspješna poslovna žena i jedna od najomiljenijih pjevačica bivše Jugoslavije.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 1 Što kažete? Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog Olivera, poslušajte kako zvuči njena verzija!

Sada je otkrila nekoliko detalja vrlo osobne prirode, a o tome i ne govori baš često. Otkrila je kako je tajna dobrog braka u povjerenju, ali i u seksi iznenađenjima.

'Kod kuće sam uvijek u nekim opuštenim kombinacijama, pa mi je jednom palo na pamet da i ja, onako kako to druge žene čine, zavedem svog supruga. Obukla sam visoke štike i korzet. Haltere nikako nisam mogla zakopčati sa stražnje strane. Tako zategnuta, uzela sam šampanjac i dvije čaše i krenula na kat u spavaću sobu', rekla je Brena za 'Press pretres'.

'Penjala sam se uz stepenice i nikako nisam mogla disati jer me korzet jako stezao, uletila sam tako u spavaću sobu, a Bobo me gleda sav u čudu. Ja ništa nisam rekla, natočila sam šampanjac i tada smo se oboje počeli smijati. Zamolila sam ga da mi otkopča korzet jer nisam mogla disati', rekla je Brena kroz smijeh i dodala kako je tada shvatila da je suprug voli upravo onakvu kakva je.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene