O Lepoj Breni zna se već gotovo sve, ipak, tu i tamo nas iznenadi nekom neočekivanom izjavom.


Balkanska diva, kako je mnogi nazivaju, Lepa Brena, već je 25 godina u braku sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem. Kako tvrde nikada nisu imali ozbiljnijih kriza, a činjenica je da nije bilo nikakvih skandala kada su njih dvoje u pitanju. Ona je uspješna poslovna žena i jedna od najomiljenijih pjevačica bivše Jugoslavije.

Vezani članci Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Pogledajte svadbu desetljeća: Nikad viđene snimke Severinina vjenčanja napokon u javnosti Lepa Brena (FOTO: Instagram) Brena popila par viskija pa zagrlila WC školjku: ''Pomiješali su mi dva, tri pića''

Sada je otkrila nekoliko detalja vrlo osobne prirode, a o tome i ne govori baš često. Otkrila je kako je tajna dobrog braka u povjerenju, ali i u seksi iznenađenjima.

'Kod kuće sam uvijek u nekim opuštenim kombinacijama, pa mi je jednom palo na pamet da i ja, onako kako to druge žene čine, zavedem svog supruga. Obukla sam visoke štike i korzet. Haltere nikako nisam mogla zakopčati sa stražnje strane. Tako zategnuta, uzela sam šampanjac i dvije čaše i krenula na kat u spavaću sobu', rekla je Brena za 'Press pretres'.

'Penjala sam se uz stepenice i nikako nisam mogla disati jer me korzet jako stezao, uletila sam tako u spavaću sobu, a Bobo me gleda sav u čudu. Ja ništa nisam rekla, natočila sam šampanjac i tada smo se oboje počeli smijati. Zamolila sam ga da mi otkopča korzet jer nisam mogla disati', rekla je Brena kroz smijeh i dodala kako je tada shvatila da je suprug voli upravo onakvu kakva je.