Lepa Brena je svom profilu na Instagramu objavila fotografiju s Milanom Bandićem.

Galerija


Jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica svih vremena 59-godišnja Lepa Brena stigla je u Zagreb gdje će ovog vikenda održati čak dva koncerta u zagrebačkoj Areni.

Vezani članci Smeće posvuda u Zagrebu, a stiže poskupljenje - 7 Objavljeno koliko će Zagrepčani po novome plaćati odvoz smeća: Na udaru jedna velika skupina građana Lepa Brena održala koncert u zagrebačkoj Areni - 1 Generali u mirovini opleli po koncertu Lepe Brene: "Nacionalna sramota u hrvatskome glavnom gradu"

Brena je u Zagreb stigla nekoliko dana uoči koncerata kako bi imala dovoljno vremena da se pripremi ali i da razgleda Zagreb u blagdanskom ruhu. S nekoliko se fotografija pohvalila na svom profilu na Instagramu, a najveću pažnju njezinih brojnih obožavatelja privukla je ona sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem koji je, čini se, ostavio dobar dojam na nju.

"S gradonačelnikom Zagreba, šarmantnim Milanom Bandićem na ručku u restoranu Tač", napisala je popularna pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira s gradončelnikom.

Njezini su se obožavatelji u komentarima vrlo brzo prisjetili njezinog hita "Mile voli disko" te joj poručili kako jedva čekaju koncerte, od kojih je jedan rasprodan u potpunosti.

"Mile voli disko", "Sutra je luda večer puna emocija za nas koji te volimo", "Jedna jedina Brena kraljica, nezamjenjiva", "Sutra je Mile na koncertu", "Nemaš pojma koliko te narod u Hrvatskoj voli, ljubav pobjeđuje sve", poručili su joj fanovi.

Sjećate ga se kao blesavog lika sa škembicom i dlakavim prsima, no glumac je postao mišićavi komad