Mile voli disko!

Lepa Brena objavila fotografiju s Milanom Bandićem pa svima otkrila što misli o njemu

Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena/Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Milan Bandić Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) +0 Lepa Brena i Boba Živojinović (Foto: Instagram) Galerija

Lepa Brena je svom profilu na Instagramu objavila fotografiju s Milanom Bandićem.

Jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica svih vremena 59-godišnja Lepa Brena stigla je u Zagreb gdje će ovog vikenda održati čak dva koncerta u zagrebačkoj Areni.

Pogledaj i ovo Lepa Brena Ne bavi se politikom Lepa Brena odgovorila hrvatskim generalima: "Meni je prvoj bilo mjesto tamo, došla sam s porukom ljubavi"

Brena je u Zagreb stigla nekoliko dana uoči koncerata kako bi imala dovoljno vremena da se pripremi ali i da razgleda Zagreb u blagdanskom ruhu. S nekoliko se fotografija pohvalila na svom profilu na Instagramu, a najveću pažnju njezinih brojnih obožavatelja privukla je ona sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem koji je, čini se, ostavio dobar dojam na nju.

"S gradonačelnikom Zagreba, šarmantnim Milanom Bandićem na ručku u restoranu Tač", napisala je popularna pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira s gradončelnikom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Njezini su se obožavatelji u komentarima vrlo brzo prisjetili njezinog hita "Mile voli disko" te joj poručili kako jedva čekaju koncerte, od kojih je jedan rasprodan u potpunosti.

"Mile voli disko", "Sutra je luda večer puna emocija za nas koji te volimo", "Jedna jedina Brena kraljica, nezamjenjiva", "Sutra je Mile na koncertu", "Nemaš pojma koliko te narod u Hrvatskoj voli, ljubav pobjeđuje sve", poručili su joj fanovi.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Sacha Baron Cohen i Isla Fisher (Foto: Profimedia) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) +0 Isla Fisher (Foto: AFP) Celebrity Sjećate ga se kao blesavog lika sa škembicom i dlakavim prsima, no glumac je postao mišićavi komad

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene