Lepa Brena prokomentirala je ljubavne živote svojih sinova, ali i otkrila kako je Boba Živojinović reagirao na vezu svog sina Filipa s mladom pjevačicom.


Slavna pjevačica Lepa Brena upravo je proslavila 18. rođendan svog mlađeg sina Viktora. Bila je to zabava kakvu će cijela regija još dugo pamtiti, a uz planiranje te proslave, Lepa Brena snima i spot za novu pjesmu 'Carica'. No, ono o čemu su se srpski mediji raspisali je veza Breninog posinka Filipa Živojinovića i mlade pjevačice Aleksandre Prijović, a kada je Boba saznao da je Filip krenuo njegovim stopama bio je ugodno iznenađen te ga upitao 'Gdje ćeš, sine, i ti?'.

Vezani članci Aleksandra Prijović, Filip Živojinović (FOTO: Instagram) Stiže potomak u obitelj Lepe Brene! Snaha Aleksandra otkrila da je trudna, ali i kojeg je spola dijete Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) Sin Lepe Brene kupio stan na kredit! Da, da, dobro ste čuli, ništa keš, samo na rate!

Što se Brene tiče, ona ne bi imala problema ako se svi njezini sinovi ožene pjevačicama iz njezine kuće Grand.

'Ne bih imala ništa protiv! Kao što rekoh, to su žene vrijedne svake hvale i svakog poštovanja', a u ljubavni izbor sinova se ne miješa jer smatra da je to besmisleno i kontraproduktivno.

 

Progovorila je i o tome kako joj je teško bilo naviknuti se da je njezin stariji sin, Stefan, otišao u Ameriku, 'Onog trenutka kada sam vidjela da mu je tamo dobro i da se lijepo snašao, jednostavno sam zaboravila na svoj strah od razdvojenosti', prenosi srpski Hello.