Carica

Zauvijek je ostala simbol bivše Jugoslavije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon nastupa u novogodišnjoj noći, balkanska diva odmah je prionula na posao.

Najprodavanija izvođačica s prostora bivše Jugoslavije, Lepa Brena nikada ne miruje. Nakon što je odradila novogodišnji doček, odmah se bacila na nove poslove. U jednom luksuznom hotelu snima čak dva spota za pjesme 'Carica' i 'Žali bože'.

Pogledaj i ovo Lepa Brena ''želim da je poštuju!'' Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

'Kada se Jugoslavija raspala, ja sam ispala kolateralna šteta'

Pjevačica za srpski 'Blic.rs' kaže kako se radi o pjesmama koje su posvećene djevojkama i ženama koje su zbog vremena u kojem živimo morale preuzeti inicijativu, pa čak i u muško-ženskim odnosima.

'Trend samosvjesnih, samostalnih i konkretnih žena počeo je još devedesetih godina kada su žene shvatile gdje ovaj svijet ide, najprije u muško-ženskim odnosima. Jake žene su ušle i u pjesme, ja samo pratim trendove. Svako vrijeme ima svoje heroje i heroine. Uvijek se sjetim vica kada učiteljica kaže; djeco ovo je Marie Curie, a djeca je isprave, kaže se Mariah Carrey', rekla je Brena.

Ona i dalje slovi za jednu od najmoćnijih i najuspješnijih poslovnih žena na području bivše Jugoslavije. Iako su joj na samom početku karijere prognozirali propast, brzo je svima 'začepila' usta, prodavši album 'Bato, bato' u čak milijun i 100 tisuća primjeraka, rekord koji nitko nije uspio oboriti. Od tada su prošle ravno 32 godine, 5. siječnja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene