Opa!

Lepa Brena pokazala jahtu koju je platila šest milijuna eura, pogledajte luksuz u kojem plovi Jadranom!

Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena/Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (FOTO: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) +0 Lepa Brena (FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL) Galerija

Lepa Brena je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je prvi put u cijelosti pokazala jahtu koju je kupila sa suprugom Bobom Živojinovićem.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora Lepa Brena ovo ljeto plovi Jadranom na svojoj luksuznoj jahti koju je kupila sa suprugom Bobom Živojinovićem.

Pogledaj i ovo Lepa Brena ''želim da je poštuju!'' Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

Pjevačica i bivši tenisač kupili su je kako bi njome obišli cijeli svijet, a navodno su je platili šest milijuna eura, piše srpski Kurir.

Jahta je dugačka 30 metara i, kako je Brena ranije otkrila, ima šest spavaćih soba, a sada ju je prvi put u cijelosti pokazala na svojem Instagramu.

"Putujemo zato što su putovanja, raznolikost i udaljenost, tajni osvježivači kreativnosti našeg uma", napisala je uz fotku na kojoj pozira pred jahtom sa suprugom i društvom u luci u albanskom Draču.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

"Samo uživancija", "I ja bih da imam novca kao ti", "Uživajte"; pisali su joj ispod objave pratitelji koji su joj poželjeli i mirnu plovidbu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) +3 Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Celebrity Holivudski glumac s mužem boravi u Hrvatskoj, ovdje ljetuju već treću godinu zaredom, a sad su se javili na Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene