spremni platiti 100 tisuća eura

Lepa Brena uzela stvar u svoje ruke: "Došlo je vrijeme da se osamostali"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lepoj Breni i Bobi Živojinovići ništa nije preskupo kada je najmlađi sin u pitanju.

Viktor Živojinović tek je proslavio 18. rođendan, a najmlađem sinu Lepa Brena i Boba Živojinović već kupuju stan u Beogradu. Slavna pjevačica i bivši tenisač za ovu nekretninu spremni su platiti 100 tisuća eura u gotovini. Razgledavanje stanova već ide punom parom, a najviše im se svidio stan u Novom Beogradu, pišu srpski mediji.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 2 Obiteljski izlazak Lepa Brena iznenadila izgledom bez filtera i fotošopa, a pažnju je ukrao njezin sin, koji se dugo borio s viškom kilograma!

'Brena voli ulagati u posao i nekretnine, a njena djeca imaju koliko im je potrebno. Boba i ona su sinovima omogućili sigurnu budućnost, školovanje i automobile. Budući da je Viktor nedavno postao punoljetan, došlo je vrijeme da se osamostali, pa mu roditelji žele osigurati krov nad glavom', kazao je izvor za 'Kurir'.

Viktor uskoro završava srednju školu, planira studirati i pokrenuti vlastiti biznis s ocem, a već živi odvojeno u jednom dijelu njihove vile, tako da je kupnja stana za Živojinoviće bio sljedeći logični korak prema Viktorovoj samostalnosti. Kako i sam kaže, presretan je jer ima najbolje roditelje na svijetu.

'Što se tiče stana, svakako se želim osamostaliti kada počnem sam zarađivati za život. Trenutno živim sam u jednom dijelu kuće svojih roditelja i uopće mi nije problem osamostaliti se. Sve obaveze radim sam i već sam se naviknuo na to. Međutim, kada financijski budem dovoljno stabilan, doći će trenutak kada ću se odvojiti i započeti život tamo gdje budem želio. Trenutno završavam školu i planiram započeti svoj biznis, pa ću vidjeti što ću i kako', kazao je mladi nasljednik, kojeg je nedavno policija zaustavila jer je divljao po autocesti. Vozio je brzinom od gotovo 150 kilometara na sat, a Brena se nije previše uzrujala.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene