Djevojka slavnog glumca Leonarda DiCaprija ima tek 21 godinu.

Galerija


Slavni glumac i njegova mlađahna djevojka za odmor su odabrali talijanski Capri.

Vezani članci Film Početak - 2 Sumnjali su u njegovu ideju pa se dokazao golemim profitom, a otpočetka je znao tko će mu biti glavni adut Gisele Bundchen Tom Brady (Foto: Profimedia) Neumorni osvajač dugonogih modela Leo DiCaprio slomio joj je srce 2005. godine, no ovaj ljepotan ga je zaliječio

43-godišnji holivudski glumac i oskarovac Leonardo DiCaprio i njegova 21-godišnja djevojka, manekenka i glumica Camila Morrone trenutačno uživaju u susjednoj Italiji.

Camila Morrone, Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia)
Camila Morrone, Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Par je za destinaciju odabrao Capri, otok koji već godinama slovi kao vrlo poželjna ljetna destinacija među bogatima i slavnima, no čini se kako Leonardo nije previše impresioniran njime.

 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Par su paparazzi uhvatili tijekom vožnje brodom, a zanimljivo, glumac čitavo vrijeme nije skidao pogled sa svog mobitela. Pored ljepota Caprija i mlađahne ljepotice koja mu je radila društvo, mnogi su se pitali što je bilo toliko zanimljivo na ekranu da nije moglo pričekati.

 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Podsjetimo, zanosnu Argentinku Leonardo je upoznao u prosincu 2017. godine, kada je navodno i počela njihova veza, a Camilina je mama poznata glumica Lucila Solá, koja je godinu dana mlađa od Leonarda. Lucile je poznata i po višegodišnjoj vezi s legendarnim glumcem Alom Pacinom, s kojim se Leo u posljednje vrijeme sve češće druži, pa se čini kako je njihova veza postala ozbiljna unatoč velikoj razlici u godinama.

Camila Morrone, Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia)
Lucila Sola, Al Pacino (Foto: Getty) Foto: Getty

Leonardo je već godinama poznat kao ljubitelj mladih i dugonogih manekenki, no niti jednoj nije pošlo za rukom da ga odvede pred oltar. Najduže su ga zadržale brazilska manekenka Gisele Bündchen, s kojom je proveo 7 godina, te izraelska ljepotica Bar Refaeli, koju je ljubio 5 godina, a navodno su ga obje ostavile jer se nije želio skrasiti.

Camila Morrone, Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia)
Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli (Foto: Getty) Foto: Getty

Zanimljivo, obje su danas u sretnim brakovima te imaju dvoje djece, a hoće li mlađahnoj Camili uspjeti ono što niti jednoj dosad nije, ostaje nam pričekati i vidjeti.