23 godine mlađa

Slavni šarmer ponovno ljubi: Tko je ljepotica koja je osvojila Leonarda?

Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) Galerija

Izgleda da Leonardo DiCaprio ponovno ljubi. I to 23 godine mlađu manekenku Camilu Morrone.

Najnovije paparazzo fotografije daju naslutiti da popularni glumac Leonardo DiCaprio opet ljubi. Naime, u subotu je snimljen u Los Angelesu kako napušta dom Camile Morrone. Riječ je 20-godišnjoj manekenki, a njegov izbor nimalo ne čudi budući da je i do sada uvijek birao mlađahne ljepotice.

Pogledaj i ovo Maria Beregova Nije dugo čekao DiCaprio samo nekoliko sati nakon prekida duge veze uhvaćen s novom zanimljivom ljepoticom, evo o kojoj je djevojci sada riječ!

Tako je 43-godišnji glumac ljubio Ninu Agdal, Kelly Rohrbach, Blake Lively, Rihannu, Gisele Bündchen i Bar RefaeliCamila trenutačno krasi naslovnicu časopisa Act 1. Dobila je i ulogu u filmu "Never Goin' Back" kao i u "Death Wish" u kojem će glumiti uz Brucea Willisa i Elisabeth Shue, piše Daily Mail.

Podsjetimo, slavni šarmer solo je još od svibnja kad je nakon godinu dana veze prekinuo sa danskom manekenkom Ninom Agdal. Par je, unatoč prekidu, ostao u dobrim odnosima. 

 

A post shared by Camila Morrone (@camimorrone) on

 

A post shared by Camila Morrone (@camimorrone) on


 

A post shared by Camila Morrone (@camimorrone) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene