Ovaj put nije Anđelica

Slavni zavodnik pao na šarm 14 godina mlađe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je bio u vezi s nizom anđelica Victoria's Secreta, glumac je sada prešao i među druge modele.

Najnovija u nizu je brazilska manekenka 24-godišnja Kat Torres koja radi za Elite Model management u Parizu. Ona je i sama potvrdila kako je u vezi s hollywoodskim zavodnikom Leonardom DiCapriem.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli (Foto: Profimedia) Mnoge to nisu uspjele Voditeljica Eurosonga poznata je kao bivša cura okorjelog zavodnika kojeg je čak i uspjela dugo zadržati

'Upoznali smo se u Cannesu, bili smo smješteni u istu kuću', otkrila je plavokosa ljepotica, prenosi Daily Mail. Njih svoje bliski su od ljeta, a u Cannesu su ih cijelo vrijeme i pratili tjelohranitelji kako im paparazzi ne bi narušili privatnost.

>> 'MODELIZERI': Za njima pate žene diljem svijeta, a oni izlaze ISKLJUČIVO s modelima

'Leo je sjajan, no ne želim otkriti previše, brinem se što će Leo misliti. Imamo dogovor da ne pričao o našoj vezi u medijima', kaže Kat, punog imena Katiuscia Torres Soares. Rođena Brazilka uživala je na odmoru u Europi, a kaže kako ih ljudi nisu zaustavljali na cesti niti im ometali kao što je to slučaj s Amerikancima.

Leo je prije Kat viđen u društvu manekenke Toni Garrn s kojom je bio na teniskom turniru, a sada je izgleda zaveo i 14-godina mlađu ljepoticu.

Slavni zavodnik definitivno ima svoj tip djevojke, no i nakon dugogodišnjih veza s Gisele Bündchen (četiri godine) i Bar Rafaeli (šest godina) nije spreman vezati se. Za sada je sretan s 24-godišnjom Kat.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene