Godine nisu važne

Ljepotica koja je osvojila DiCaprijevo srce: Leo ljetuje s djevojkom čija majka ima isto godina kao i on

Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Gisele Bündchen, Leo DiCaprio (Foto: Getty) Leonardo DiCaprio, Brad Pitt (Foto: Instagram) Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) +0 Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) Galerija

Leonaro Dicaprio snimljen je na plovidbi Mediteranom na luksuznoj mega jahti, u društvu nove ljepotice, koja je osvojila njegovo srce.

Miljenik žena, jedna od najvećih holivudskih zvijezda, glumac Leonardo DiCaprio ponovno ljubi. S novom djevojkom, Argentinkom Camilom Morrone i njezinom majkom odmara na megajahti u francuskom Antibesu.

Pogledaj i ovo Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Twitter) Kratka priča Ova je romansa uzburkala Hollywood, potrajala samo 5 mjeseci, a on se zatim vratio u lov na modele

21-godišnja Camila inače je kći popularne argentinske glumice Lucile Sole, koja ima 42 godine, baš kao i Leonardo, a poznata je i po vezi s Leonardovim glumačkim kolegom Alom Pacinom.

Na fotografijama snimljenima na palubi jahte par djeluje potpuno opušteno i zaljubljeno, iako još nije službeno potvrdio svoju vezu.

 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Osim sunčanja i odmaranja na jahti, Camila voli adrenalin i odmor provoditi aktivno pa je tako snimljena i tijekom vožnje na jet-skiju s majkom Lucile, od koje je naslijedila prirodnu ljepotu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene