Leonaro Dicaprio snimljen je na plovidbi Mediteranom na luksuznoj mega jahti, u društvu nove ljepotice, koja je osvojila njegovo srce.

Galerija


Miljenik žena, jedna od najvećih holivudskih zvijezda, glumac Leonardo DiCaprio ponovno ljubi. S novom djevojkom, Argentinkom Camilom Morrone i njezinom majkom odmara na megajahti u francuskom Antibesu.

Vezani članci David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Prijateljima se hvalio da će ju oženiti i prije nego ju je upoznao: 22 godine kasnije ljubav još cvjeta Goran Navojec (Foto: Filip Kos/PIXSELL) Fluorescentne gaćice i cigareta u ustima: Domaći glumac opušteno plovi Jadranom

21-godišnja Camila inače je kći popularne argentinske glumice Lucile Sole, koja ima 42 godine, baš kao i Leonardo, a poznata je i po vezi s Leonardovim glumačkim kolegom Alom Pacinom.

Na fotografijama snimljenima na palubi jahte par djeluje potpuno opušteno i zaljubljeno, iako još nije službeno potvrdio svoju vezu.

 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Osim sunčanja i odmaranja na jahti, Camila voli adrenalin i odmor provoditi aktivno pa je tako snimljena i tijekom vožnje na jet-skiju s majkom Lucile, od koje je naslijedila prirodnu ljepotu.